Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez a képmutatás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a képmutatás a szerelemmel?

Figyelt kérdés

A hétköznapi kommunikációból egészen gyerekkortól az jön le, hogy a nők így szerelmesek, úgy szerelmesek, ötösével nézik a romantikus filmeket, szivecske itt, szivecske ott blabla.

Ezek a nagy szerelmes hullámok azt sejtetik, hogy a nők hosszútávú tartós kapcsolatra vágynak ahol szeretik és becsülik egymást.

Közben, ha valaki megnézi a valóságot akkor azt látja, hogy töménytelen nőt simán meg lehet fektetni (nem feltétlen ribi kinézetűekre lehet csak gondolni), egy két este megkúrni és kész. Sok nő benne van ebben. Így lesz 20 éves korukra már 5-10-15... farok a listájukon.

Ezek után meg még valakinek szerelmesnek kellene lenni beléjük és őket szeretni, velük leélni egy életet, családot alapítani, összeházasodni.

Szerelem szól a TV-ből, a rádióból közben meg dugnak ahol tudnak. Szerintem hatalmas képmutatás és hanyatló emberi értékrend ez.

Szerintem mocskosul kiábrándító az, hogy ide-oda dobálják a testüket, odapucsítanak egy rakat férfinak a néhány perces élvezetért.

Lelkük van, nők, szerelem kell, férfias férfi aki szereti őket, gondoskodás, törődés... francokat. 10-ből 8-nak elég ha csak megdugják rendesen. 5 év múlva meg jöhet a nagy "szerelem", vagyis az a férfi akinek harmincadikként jut a nemes megtiszteltetés, hogy elveheti feleségül ezt a nőt és onnantól már csak az övé. Csak az övé az után, hogy már a fél világé volt, hatalmas megtiszteltetés, igazi szerelmi tündérmese.

Ebben a világban azt mondani, hogy szerelem vagy házasság egy hatalmas gúny, egy képmutatás, egy átverés. Itt lassan érdemes lenne elfelejteni ezeket a kifejezéseket. Lenne olyan, hogy dugócimborák, kúrópartnerek, meg egy marha amelyik a sorban utolsóként csinál egy gyereket is.

Nem azt mondom, hogy az első férfival kell összeházasodni, de itt régen nem erről van szó. Lehetnek az embernek kapcsolatai amik nem működnek hosszútávon és idő kell mire összefut az igazival, de azokból nem lesz 20 éves korára 10 farok a listáján, esetleg csak kettő.

Léteznek még olyan nők akik ezt nem így csinálják, létezik még olyan akiben van tartás, akinek a szájából nem hangzik viccesen a szerelem szó?

2017. júl. 23. 10:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nincs önbizalomhiányom és nem mondom azt, hogy kevesebbet ér egy nő 30 farok után. Egyszeűen számomra visszataszító.

Ha értelmezitek a kérdésem fő részét akkor rájöttök, hogy ez nem abból áll, hogy én rommá fikázom és köpködöm azokat a nőket akik minden farokba bekeülnrk amit jónak látnak. Ennek a kérdésnek az a lényege, hogy összeveti a nagy szerelmi rózsaszín ködös, oltár elé vezetős tündérmesét azzal, hogy igazából a legtöbb nőnek köze sincs ehhez, mert csak dugatják magukat sorra. Ez itt nem gyűlölködés vagy szítás. Ez megy manapság.

Van aki udvarolni akar, virágot vinni, szerelmet vallani, közben a csajt a fesztiválon a sátorban rángatják ketten. Ezek a folyamatok nálam valahogy nem összeegyeztethetőek. Ütik egymást.

Én elfogadom, hogy egy senkinek vagyok nézve ezért a kérdésért. Nyilván ti akiknél ezek a dolgok teljesen természetesek és összefekszetek mindenkivel akire begerjedtek nem értitek, hogy nekem miért nem tetszik ez.

2017. júl. 23. 12:14
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Az arabok kezelik jól ezt a témát azt hiszem. Meg is lehet nézni, hogy ott hány nő mer félrelépni, vagy keresztbe tenni az urának... Nem mondom, hogy mindennel egyetértek ami ott megy, de kéne egyfajta fegyelemre intés, ami a nyugati világban hiányzik. A nők nagyon elvannak kanászosodva.
2017. júl. 23. 12:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Rendszer egy apró szeletét látod. Nagyon aranyos vagy. Tanulj hát tovább.
2017. júl. 23. 12:21
 14/22 A kérdező kommentje:
"Mondjuk nyilván az ilyenek jönnek be neked..." Ezzel arra célzol, hogy szerinted nekem biztosan a discos csinibabák jönnek be és belőlük indultam ki ennek a kédésnek a kapcsán? Ha így gondoltad akkor bizony te általánosítottál és nem én. Mivel nem csak az ilyen discos csinibabák csinálják ezt amiről beszélek. Ráadásul nem is az a női réteg érdekel. De sajnos ez nem csak ott megy így.
2017. júl. 23. 12:24
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
@12 azért lép félre egy nő, mert a drága ura egy abúzív, unalmas, műveletlen, pörköltzabáló idióta, aki az esti négy söre után egy két perces, a nő számára hónapok óta orgazmus nélküli szex után a világ urának érzi magát. Mégis ki vagy te, hogy más emberek döntései felett ítélkezz?
2017. júl. 23. 12:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Jó szex mellett is van amelyik félremegy. Egyébként el lehet vállni is vagy megbeszélni a dolgokat emberi szinten, ha még lehet. Mondjuk nehéz elképzelni, hogy valaki aki évekig minden vágyának engedett és mindenkivel hált az majd egyszer csak megállapodik. De most ezt a megcsalósdit ne keverjük ide, teljesen más téma.
2017. júl. 23. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
Már elnézést, de nem a nők "többsége" jár fesztiválokra és ott sem a "többséget" rángatják ketten a sátorban. Létezik a nőknek egy számodra láthatatlan tömege, aki boldog (vagy kevésbé boldog) párkapcsolatban él, vagy éppen magányos, de vannak hobbijai, és elvan és várja, hogy találkozzon valakivel akivel érdemes. Én nőként csak olyan barátnőkkel és rokon nőkkel rendelkezek akik hűségesek, egész életükben csak néhány kapcsolattal, műveltek, értelmesek és igényesek. Sokan vagyunk ilyenek, mi nők. Nyilván mindenki azt vonzza be az életébe amilyen ő maga legbelül. Én a férfiakról is jó véleménnyel vagyok, nagyon szerencsés lehetek. Vagy csak nincs bennem semmi ami a szutyok viselkedést vonzaná egyik nem részéről sem.
2017. júl. 23. 12:47
 18/22 anonim ***** válasza:

A két dolog - az alkalmi kapcsolatok és a szerelem keresése - nem zárja ki egymást. Attól, hogy valaki hétvégente lefekszik egy pasival még vágyhat szerelemre. Egyébként nagy hiba az állatokhoz hasonlítani őket, tekintve, hogy elég csekély azon állatok száma, amik nem kizárólag fajfenntartási céllal párosodnának, plusz ezt is párzási időszakban teszik. Ellenben az ember meg egész évben szexel és gondoskodik a fogamzásgátlásról.

Amúgy a leírásban vázolt helyzetnek van igazágtartalma, viszont ez szerintem annak köszönhető, hogy még sokan mindig bűnös dolognak tekintik a nők szexszualitását és megpróbálják egy kijelölt vágányra terelni azt, még pedig egy olyanra, ami nem jelent veszélyt a társadalomra. Ki kell termelni a következő generációt, kell a nyugdíj és adók miatt, meg az állambácsi rabszolga nélkül nem megy semmire. Viszont ha a nők önmegvalósítanak és orrba-szájba dugnak különböző férfiakkal, akkor abból nem lesznek gyerekek, ezért el lett hintve a fejekbe az már réges rég, hogy a gyengébbik nem képviselői nem is vágynak olyasmire, mint a változatos nemi élet, kalandok. Nekik a szerelem/házasság az egyetlen járható és vágyott út. Na, ezért van az, hogy ennyire ambivalens a női nem. Ki van adva, hogy mit kellene tenni, érezni, aztán mégse az jön ösztönösen.

2017. júl. 23. 14:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Nézd meg, hogy az ilyen nagy kalandor nőknek mi lesz a sorsa a legtöbb esetben. Normális férfi nem áll velük szóba egy idő után. Sokszor gyerekük sem lesz vagy csak éppen valaki csinál nekik egyet még mielőtt kifutnának az időből. Ismerek sok ilyet. Lehet, hogy nagyon élvezték a kalandjaikat, de igazán boldogok sosem voltak. Igazán senki nem szerette őket, csak a testük volt a lényeg. Vannak akik aztán találnak maguk mellé valakit aki velük marad, de szerintem elég sovány vigasz ennyivel leélni egy életet.
2017. júl. 23. 15:04
 20/22 A kérdező kommentje:
Nálam egyébként kizárja egymást a csak szex és a normális partner keresése. Ha keresek és találok valakit akkor azzal csak akkor fekszek össze, ha minden stimmel, de akkor meg már ott van az, hogy kezdjünk kapcaolatot. Ha nem akar akkor keresek tovább. Nem fekszek le vele azért, mert hétvége van, tetszik a külseje, de közben meg inkább elmenekülnék előle, mert nem élvezem a társaságát, nem akarok vele lenni. Sokak ettől még simán összefekszenek. Jól néz ki külsőre és már mehet is a dolog. Többi nem lényeg, mert valószínűleg soha az életben nem fognak beszélgetni vagy hasonlók, mert tudják, hogy amúgy nem us passzolmának, de a szex meg jó. Nálam nem működik csak kinézetre és minimális szimpátiával ez. Nekem több kell, szóval nálam kizárják egymást ezek a dolgok.
2017. júl. 23. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!