Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez a képmutatás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a képmutatás a szerelemmel?

Figyelt kérdés

A hétköznapi kommunikációból egészen gyerekkortól az jön le, hogy a nők így szerelmesek, úgy szerelmesek, ötösével nézik a romantikus filmeket, szivecske itt, szivecske ott blabla.

Ezek a nagy szerelmes hullámok azt sejtetik, hogy a nők hosszútávú tartós kapcsolatra vágynak ahol szeretik és becsülik egymást.

Közben, ha valaki megnézi a valóságot akkor azt látja, hogy töménytelen nőt simán meg lehet fektetni (nem feltétlen ribi kinézetűekre lehet csak gondolni), egy két este megkúrni és kész. Sok nő benne van ebben. Így lesz 20 éves korukra már 5-10-15... farok a listájukon.

Ezek után meg még valakinek szerelmesnek kellene lenni beléjük és őket szeretni, velük leélni egy életet, családot alapítani, összeházasodni.

Szerelem szól a TV-ből, a rádióból közben meg dugnak ahol tudnak. Szerintem hatalmas képmutatás és hanyatló emberi értékrend ez.

Szerintem mocskosul kiábrándító az, hogy ide-oda dobálják a testüket, odapucsítanak egy rakat férfinak a néhány perces élvezetért.

Lelkük van, nők, szerelem kell, férfias férfi aki szereti őket, gondoskodás, törődés... francokat. 10-ből 8-nak elég ha csak megdugják rendesen. 5 év múlva meg jöhet a nagy "szerelem", vagyis az a férfi akinek harmincadikként jut a nemes megtiszteltetés, hogy elveheti feleségül ezt a nőt és onnantól már csak az övé. Csak az övé az után, hogy már a fél világé volt, hatalmas megtiszteltetés, igazi szerelmi tündérmese.

Ebben a világban azt mondani, hogy szerelem vagy házasság egy hatalmas gúny, egy képmutatás, egy átverés. Itt lassan érdemes lenne elfelejteni ezeket a kifejezéseket. Lenne olyan, hogy dugócimborák, kúrópartnerek, meg egy marha amelyik a sorban utolsóként csinál egy gyereket is.

Nem azt mondom, hogy az első férfival kell összeházasodni, de itt régen nem erről van szó. Lehetnek az embernek kapcsolatai amik nem működnek hosszútávon és idő kell mire összefut az igazival, de azokból nem lesz 20 éves korára 10 farok a listáján, esetleg csak kettő.

Léteznek még olyan nők akik ezt nem így csinálják, létezik még olyan akiben van tartás, akinek a szájából nem hangzik viccesen a szerelem szó?

2017. júl. 23. 10:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Azért van ez, mert a nők ezzel adják el magukat, de valójában ők se gondolják ezt komolyan, csak így kötik hozzá magukat ahhoz a balfékhoz, aki majd cserébe eltartja őket, meg a gyereküket amit a fene tudja ki csinált meg nekik. Én nem kérnék ebből az átverésből, inkább egyedül maradok végleg.
2017. júl. 23. 10:29
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az a képmutató dolog,ahogyan pálcát törsz mások felett.Csak azért,mert a saját sikertelenséged miatt frusztrált vagy,és ezt kivetíted a másik nemre.Teljesen úgy teszel,mintha a férfiak nem lennének ösztönlények,és mintha automatikusan qrva lenne az,akinek nem két darab barátja volt házasság előtt.Te valami szatyorban élsz szerintem.
2017. júl. 23. 10:33
 3/22 A kérdező kommentje:

Kettes.

Miből gomdolod te, hogy én sikerlen lennék. Megvannak a saját sikereim ezen a téren igaz azok nem is abból állnak, hogy minél több nő testébe jussak.

A férfiak pontosan ugyan úgy részesei ennek a fertőnek mint a nők. Esetleg annyiban különböznek, hogy a férfiak nem rejtik véka alá, hogy dugni akarnak, minél többet és nem rakják tele a világot szerelmes idézetekkel és szivecskékkel.

Az a szomorú, hogy tényleg olyan kezd lenni a társadalom mint amit az ösztönök uralnak, alig kűlönbözik egy nyúltenyészettől. Pedig nekünk embereknek ettől többet is ki kellene tudni hozni belőle.

2017. júl. 23. 10:53
 4/22 anonim ***** válasza:
Ez a baj,hogy sokan csak szórakozásból vannak együtt egy pár együttlét erejéig. Mindenki csak szexet akar. Nekem se tetszik ez a világ amelyben jelenleg élünk...
2017. júl. 23. 11:01
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Szűz vagyok, de olyan gusztustalan a gondolkodásmódod, hogy szerintem inkább hagyd az egészet. Nem akarnék olyan pasit, aki így beszél a női szexualitásról.
2017. júl. 23. 11:04
 6/22 anonim ***** válasza:
95%

27 évesen két farok volt bennem, hogy a te gyönyörű szavaidat idézzem. Utóbbi életem párja. Most ettől piedesztálra kéne emelnem magam?

Van olyan barátnőm, akinek egyetlen komoly kapcsolata volt/van, ma már a férje.

Van olyan barátnőm is, aki huszonéves koráig várta a tündérmesédet, aztán úgy döntött, felnőtt nőként miért ne ismerkedhetne férfiakkal akkor is, ha a végén kiderül, hogy nem ő lesz az ighazzzzy. Akkor ő most kevesebbet kéne érjen nálam?

Tudod, nem minden nő úgy indul neki, hogy ő most ribi lesz. Manapság már kamaszként kezdi (szinte) mindenki a szexuális életét, de a többség párkapcsolatban teszi ezt. Párkapcsolatban pedig elhiszi az ember lánya, hogy lehet belőle több is.

Ha az első, második pasija szakít valakivel, akkor utána zárdába kéne vonulnia, hogy oké, nem jött össze, nem próbálkozunk többet, mert nem kilincs?

Értem, amit mondasz, és részben igazad is van, de baromira sarkítasz. A nők többsége nem ilyen, amit írsz. Fiatalként pedig a 6-8 hónapos kapcsolat már egy életnek tűnik, és te hiába tudod, hogy úgyse lesz holtodiglan, aki benne van, azt ez nem látja.

Ennyi erővel a férfiakat is savazni lehetne, mert sokan kedvelik az egy éjszakásokat, nem? :) Ráadásul pasiknál nem szégyen, hanem dicsőség a sok tapasztalat. Pfejj. :)

2017. júl. 23. 11:06
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

Aha... Akkor most mutass egyetlen egy pasit, aki rendelkezik olyan érzelmi és szellemi intelligenciával, hogy érdemes neki tartogatni a szüzességet.

Csak szólok, annyira felszínesek, életképtelenek és primitivek vagytok ti "férfiak", hogy már csak nőkkel ismerkedem...

23N és 3 pasi volt eddig az életemben.

2017. júl. 23. 11:08
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért nagyon remélem, hogy a férfiak rájönnek idővel, hogy mekkora képmutatás ez és aszerint fognak bánni a nőkkel amilyenek a valóságban, és ahogyan érdemlik. Ma már azért nem kéne minden hülyeségnek bedőlni, de a legtöbb férfi sajnos elhisz minden hazugságot amit a nők mondanak.
2017. júl. 23. 11:32
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Egy nő mi a jó fenéért lenne attól értéktelenebb, mert sok férfival lefeküdt? Már a mondataid is teljesen torzult képről árulkodnak:

"már a fél világé volt"

Dehogy volt a fél világé, két egyenrangú fél konszenzuális szexuális viszonyának volt az egyik fele. Ettől nem romlik el senki, ugyanaz az ember marad, csak kielégíti egy testi igényét, közben jól érzi magát, felszabadul.

Van olyan kedves lány ismerősöm, aki élete során alsó hangon is 100+ férfival volt, mert egyszerűen szereti a szexet, de elköteleződni nem akart, most meg boldog házasságban él, másnál meg első szerelem, hencidátólboncidáig lagzi, aztán már el is váltak.

Azzal az ábrahámita vallásokból eredeő dologgal kéne már végre leszámolni, hogy a szex az valami bűnös dolog. Fenét az, tök jó csinálni, ideális esetben mindkét félnek, nincs vele semmi gond, amíg senki nincs belekényszerítve.

Ne tessék kisebbségi komplexus okán leprostizni nőket, inkább növessz önbizalmat, azt jobban szeretik a hölgyek.

27/F

2017. júl. 23. 11:45
 10/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki szerelemből szexel, nem jelenti azt, hogy örökké tart nála a szerelem,vannak fellángoló típusok. Aztán meg nem minden nő egyforma, nyilván amelyik a discóban odaadja magát a parkolóban nem tartozik a romantikusabb lelkivilágú nők közé. Az viszont szégyen hogy te ez alapján általánosítasz. Mondjuk nyilván az ilyenek jönnek be neked, de hát erről nem mi tehetünk.

Egy kezemen meg tudnám számolni hány férfi csókolt meg és nem is minddel jutottunk el az ágyig. És bizony már kétszer húsz évet is megéltem.

Az, hogy valaki romantikára és szerelemre vágyik (nem minden nő, de ki merném jelenteni, hogy a többség, csak ebbe a csúnyák és láthatatlanok is beletartoznak)nem jelenti azt, hogy nem a maga módján próbálja megtalálni a boldogságot és az elfogadást. Csak ehhez olyan partner is kell.

2017. júl. 23. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!