Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 éves Férfiak, ti szerettek már bele őszinte szerelemmel nagyon-nagyon fiatal nőbe?
Figyelt kérdés
Nem éreztétek furcsának?2017. febr. 16. 17:53
1/8 anonim válasza:
Nem férfi vagyok és nem 60 éves. De simán megtörténhet ilyen. sőt, miért is ne jönne be?De hogy viszonzásra talál-e az a lényeg!
2/8 anonim válasza:
Azért merem remélni hogy Normális 60-as férfi nem ezeket az oldalakat bújja :D
3/8 anonim válasza:
#2: És te mennyivel vagy normálisabb, hogy ezt az oldalt bújod?
4/8 anonim válasza:
60 évesen is lehetnek kérdései az élet nagy dolgait illetően.
5/8 anonim válasza:
De igen, vannak olyan hatvanasok, akik olvassák ezt az oldalt, és esetleg tudnak hasznos válaszokat adni.
Azt már kevésbé hiszem, hogy szerelembe esnének nagyon fiatal lánnyal, ennél több eszük szokott lenni. Max azt tudom elképzelni, hogy egy fiatal lány azt hiszi.
És azt gondolom, kérdést sem tesznek föl itt.
6/8 anonim válasza:
Móricz Zsigmond 56 éves korában szeretett bele a 21 éves Csibébe, és még 12 évig élt vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig feltehetnek itt kérdéseket.
2017. febr. 16. 22:32
8/8 anonim válasza:
Igen, föltehet. Pl, hogy barátkozhat-e fiatal lánnyal. Még az se működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!