Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti szoktátok érezni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktátok érezni, ha valaki gondol rátok?

Figyelt kérdés

2017. júl. 21. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem szoktam sűrűn csuklani, ezért tuti nem.

Viszont én sokat gondolok néhány emberre, de hogy ők ezt érzik-e, kétlem.

Ha valaki gondol rám, akkor 100%, hogy nem jóindulatból teszi.

2017. júl. 21. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt ilyesmi. Nekem ami érdekesebb volt az az, hogy megesett, hogy gondoltam valakire, akivel nem beszéltünk rég, de mondjuk kedvelem, és erre üzenetet kapok töle.
2017. júl. 21. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálam olyan volt, hogy megtetszett egy lány nagyon, lesből sokszor bámultam, meg sokat gondoltam rá, és egyszer csak ő is érdeklődést mutatott felém, tehát mintha megérezte volna azt amit én érzek, azelőtt is biztos elmentünk egymás mellett vagy százszor, de csak ekkor alakult ki ez az egész.

Amúgy abból lehet érezni hogy valaki gondol rád, ha különösebb figyelmet szentel neked anélkül hogy ismerne, vagy hogy közelebbi kapcsolatot ápolna veled. Ha pl a munkahelyen vagy suliban egy olyan emberke sokszor bámul, vagy másoktól érdeklődik irántad akit nem ismersz, az valszeg akkor is gondol rád valamikor amikor épp nem látjátok egymást.

2017. júl. 22. 00:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek ajánlom az ezotéria kategóriát 😃
2017. júl. 22. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:
A felnőtt párkapcsolati rovat hitvilágához képest (aka minden férfi/nő ilyen, és csak ezt+azt akarja) az ezotéria rovat szilárd, tudományos alapokon álló tények tárháza 😀😀😀😀
2017. júl. 22. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!