Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktátok ezt érezni?
Sokszor érzem ezt én is.
Gyerekkoromban távcsővel bámultam az eget, nyaranta pedig gyakran kifeküdtem az árnyékra, és csak lestem a felhőket meg a kék eget. Imádtam azt az érzést.
Felnőttként az ember állandóan vagy megy valahova, vagy jön valahonnan, vagy a gyereket istápolja, vagy egyéb ügyeket intéz, és nincs idő ilyesmire, meg hát egy városban nem is olyan könnyű.
Minden évben elhatározom, hogy egyik nyáron fogom a családot, elmegyünk egy rétre, távol mindentől, lefekszünk a fűbe és estig bámuljuk az eget.
A második résszel is egyetértek. Épp a minap gondolkodtam el azon, hogy milyen ocsmány tud lenni az emberiség, és ahogy a vállalkozók meg cégtulajdonosok mit is csinálnak, akik pl. kivágják a fákat, összeaprítják azért, hogy rétegelt lemezt meg farost lemezt csináljanak belőle, és végül kárpitos bútorlap lesz a vége :D
Belerondítanak a természetbe, tönkreteszik teljesen, hogy a nagyinak meg a papinak legyen hova letennie a kis megfáradt seggét.
Meg a benzines járművek, nem szeretem őket, büdösek is, a környezetet is szennyezik, ... csak fogyna már el az a rohadt kőolaj.
Persze, amíg lesz rá igény, addig fogják is csinálni. De tényleg meg kellene már tanulnunk kevésbé pazarlóan bánni a természet erőforrásaival, kevésbé mohónak lennünk... picit meg van bennem is ez az antikapitalista szellem :)
Na mindegy, kikapcsolom a gépet és megyek, ültetek egy virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!