Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő gyakorisok, ti szoktatok így érezni?
Én már sokszor azért járok fel ide, mert a kérdések és a válaszok olvastán minden egyes alkalommal felértékelődik a saját kapcsolatom. Ha pár órát eltöltök ezen az oldalon, utána nem győzöm dicsérni a páromat és hangoztatni, hogy milyen szerencsés vagyok vele!
Nektek van hasonló érzésetek/élményetek?
Igen, van ilyen érzés, bár inkább csak sajnálom azokat az eseteket, amiket itt olvasok.
És tudod, mi a vicces? Gyakorin ismertem meg a párom :D
Néha örülök, hogy nem olyan rossz a helyzet, de van sajnos, hogy látom jellemzőek egyes esetek az én párkapcsolatomra is.
Ilyenkor elgondolkozom, hogy van-e értelme tovább folytatni, mert hiába akarom, egyedül én kevés vagyok hozzá.
Én azon röhögök általában, hogy mások mennyire önzők és idióták, miközben csodálkoznak, hogy így szinglik, de ha tanácsot írok, lepontoznak.
Ez mondjuk nem csak a gyakorira, hanem a való életre is igaz. Ezek nélkül is tudtam eddig is, hogy a barátom kincs, inkább arra jövök rá, hogy mennyi buta ember van szerte a világon...
De nekem mindegy, ő bajuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!