Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő gyakorisok, ti szoktatok így
érezni?
Figyelt kérdés
Én már sokszor azért járok fel ide, mert a kérdések és a válaszok olvastán minden egyes alkalommal felértékelődik a saját kapcsolatom. Ha pár órát eltöltök ezen az oldalon, utána nem győzöm dicsérni a páromat és hangoztatni, hogy milyen szerencsés vagyok vele!
Nem egészen... az én párkapcsolatom nem értékelődik feljebb azáltal, hogy - az oldalon is - sok-sok defektes kapcsolatot látok... erről az jutott eszembe, amikor besegítettem egy irodába dolgozni, és a főnököm oda volt tőlem, hogy milyen ügyes és okos vagyok, csak mert felfogtam, amit mondott, úgy csináltam a dolgokat, ahogy megbeszéltük, ill. ha valamiben nem voltam biztos, kérdeztem. Nah a lényeg, amire ki akarok lyukadni, hogy szerintem az, hogy az elődeim bénák voltak, nem volt józan paraszti eszük, vagy figyelmetlenek voltak... stb., az nem azt jelenti, hogy én hiper-szuper kis zseni voltam azért, mert képes voltam hozni egy alap szintet... na, pontosan így érzek a kérdéssel kapcsolatban is: azért, mert sok a - bocsánat - szerencsértlen, éretlen, kommunikálni nem tudó... stb. felekből álló párkapcsolat, attól még a mi "alap" kapcsolatunk nem lesz értékesebb (elég értékes az ilyesféle külső "megerősítések" nélkül is)... ;)
2016. okt. 20. 16:33
12/21 anonim válasza:
Nekem nem szokott, inkább azon szoktam elgondolkodni, hogy a való életben ezek az emberek milyen életet élnek, min mentek keresztül, hogy nézhetnek ki, mikor lesznek öngyilkosak.
2016. okt. 20. 16:52
13/21 anonim válasza:
Igen, mikor a bmw-m után beülök egy tragacsba.
2016. okt. 20. 16:55
14/21 anonim válasza:
Alapból tisztában vagyok vele, hogy NAGYON szerencsés vagyok a párommal és ezt mondom is neki, ill éreztetem.
Az oldal igazából csak elszomorít, mert látom, hogy mennyi rosszindulatú, buta embertársam van :(
2016. okt. 20. 17:00
15/21 anonim válasza:
12-es, azért mert van valakinek egy rossz párkapcsolata, nem jelenti azt, hogy öngyilkos akar lenni vagy lesz.
Te nagyon a szélsőségekben gondolkodsz.
Majd eljön az az idő, amikor megelégeli a szar párkapcsolatát és kilép belőle.
2016. okt. 20. 17:02
16/21 anonim válasza:
# 15 Ez aztán a logika. Nem nagyon érted a rejtett tartalmakat, ugye? :) Nem gondoltál még arra, hogy nem kell mindent szó szerint venni?
2016. okt. 20. 17:04
17/21 anonim válasza:
Én még mindig azért járok fel ide leginkább, hogy tanácsot adjak, vagy hogy kifejezzem a véleményem, de tényleg igaz. Főleg azok után, hogy egy válaszhoz leírom, hogy túlsúlyos vagyok, akkor utána jön a komment a magát kedvesnek mondó pasiktól, hogy örüljek, ha vkinek dugádra kellek meg undorító vagyok. Még szerencsém, hogy találtam vkit, aki nem így gondolja, és jól is bánik velem. Plusz amit látok lányoktól, hogy hogy viselkedik velük pár pasas... tényleg hálát adok az égnek a páromért, akivel kapcsolatban tényleg az a legnagyobb "problémám", hogy megeszi otthon a csokit előlem, ha éhes... itt meg olyanokért kepeszt pár csaj, aki mellette társkeresőzik, iszik, megcsalta már 2x, titkolózik, kutyázza, amiért nem tetszenek neki a szexuális aberrációi, bele van pistulva az anyjába stb. (nyilván a másik oldalról is megvan minden, de a lányok helyzetébe jobban bele tudom képzelni magam).
2016. okt. 20. 17:31
18/21 anonim válasza:
Alapvetoen segiteni jarok ide,inkabb elkeserit h a sok segito szandek ellenere, egyesek milyen ocsmany szitukba keverednek es nem hallgatnak a tobbsegre.
Ilyenkor persze orulok h velem nem igy banik a parom,de tudataban vagyok annak is h velem azert nem tortennek ilyenek,mert nem is hagynam elfajulni idaig.
Nem szerencses vagyok,megdolgoztam ezert a kapcsolatert es orulok ha mas-vmelyik valaszom hatasara- nem lep bele vmelyik csapdaba,amelyikbe viszont en leptem bele anno.
2016. okt. 20. 18:05
19/21 anonim válasza:
van,nem is egyszer
az itteni pasikhoz ,képest a párom főnyeremény, pedig csak egy átlag szobafestő
2016. okt. 20. 18:42
20/21 anonim válasza:
Jól teszed, ha csak a fele is igaz az itteni kérdéseknek, akkor kezdhetjük lehúzni a rolót, és ez a jövő társadalma...:D Fogom a fejem, hogy melyik bolygóról jött a népek nagy százaléka, mert olyan s.egg hü.lyék sokan, mint egy marék lepke :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!