Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktátok azt érezni, hogy egy-egy itteni sztorinak tök jó lenne tudni a folytatását?
Adott pl. egy kérdés és az ezzel kapcsolatos leírás - mondjuk egy párkapcsolati hullámvölgy. A kérdező tanácsokat kér a GYK népétől, van köztük néhány, amire azt írja, meg is fogja fogadni. De mindezek után általában a dolgot már nem tudjuk tovább nyomon követni, megszakad az eseménysor az olvasók számára. Pedig sokszor tök jó lenne tudni, hogy a kérdező által felvetett probléma végül megoldódott-e, a párjával mire jutottak, sikerült-e véget vetni a krízishelyzetnek. Én nagyon sokszor érzem ezt. Olyan, mintha olvasnék egy regényt és egyszer csak hirtelen kikapnák a kezemből és elvennék tőlem.
Ti nem szoktatok ilyesmit érezni az itteni történetekkel kapcsolatban? Hogy jó lenne tudni a folytatást, ill. hogy a GYK-s válaszok befolyásolták-e valamilyen módon a kérdező kapcsolatának folytatását?
Én általában a lúzerfiús meg kövérfiús kérdések kiírójának nézném meg az életét.
Meg azoknak a kérdezőknek, akik otthon ülnek egész nap, ált nők, mert van pár gyerek, a férjük dolgozik, és egész nap ezen az oldalon írnak mindenfélét.
A százalékokból fel lehet ismerni őket.
Néha szoktam, ilyenkor megkérem a kérdezőt, hogy egy privát üzenetben tájékoztasson a későbbi fejleményekről.
Ez egy párszor teljesült, máskor meg nem. De ez ilyen.
Éreztem már ilyet, de sajnos a folytatást ritka esetben tudjuk meg.
21/L
Igen én is mindig kíváncsi vagyok, ilyenkor írok is hogy majd írja meg mi lett a végkifejlet. Aztán elég ritka hogy megtudjuk mi lett a dologból.
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!