Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéri valaki egy kapcsolat újrakezdését/folytatását, hogyha nem is biztos benne, hogy akarja?
Teljesen igazad van kérdező ill. az első hozzászó is jól látja.
Fiatal, felelőtlen emberkék viselkednek így. Megszokta, hogy játszhat az emberekkel, azért teszi ezt ilyen könnyedén. Lépj túl rajta, és ne keresd vele a kapcsolatot.
29/F
Velem és a párommal is hasonlók a gondok.. Mármint pont én vagyok aki újraakarta kezdeni, aztán mégse, utána mégis... Nem gondolom azt, hogy nyugodtan játszhatok mások érzéseivel, csak egyszerűen önmagamban nem vagyok biztos. Félek, hogy újra előjönnek a régi problémák, amik az elején a szakításhoz vezettek. De másrészt, nem bírok nélküle élni.
Szerintem egy ilyet meg kell beszélni és válaszút elé kell állítani.
Újra én a 13:10-es.
Szerintem veled akar lenni, de megerősítésre is szüksége van, hogy tényleg ez a helyes döntés. És ki mástól várná ezt, mint tőled. Furcsa gondolkodásmód, de mint már mondtam, velem is hasonló volt a helyzet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!