Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megcsalt a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a párom? 25/F.

Figyelt kérdés
Barátnőmtől elkaptam egy nemi betegséget (ureaplasma), amiből sikerült kigyógyulnom gyógyszeres kezelés által. Nagyon nagy lelkiismeret furdalása volt emiatt, félt hogy nehogy szövődmény alakuljon ki bennem. Megkérdeztem a hétvégén hogy megcsalt-e, ugyanis 5 hónapja vagyunk együtt, ebből 2.5 hónapja szedi a fogamzásgátlót. Szerintetek lehetséges az hogy megcsalt, vagy az előttem lévő partnerétől kaphatta el, akivel utoljára decemberben volt együtt, és eddig lappangott benne? Amikor rákérdeztem a megcsalásra, elsírta magát, és mondta hogy soha nem csalna meg, én vagyok élete első olyan barátja, aki viszont szereti őt, azt mondta sosem csalt meg senkit, mindig őt csalták meg, miért pont velem tenné ezt aki viszonozza érzelmeit. Annyit tudni kell még, hogy ez egy távkapcsolat, hétvégente találkozunk. Mondta hogy régen sok alkalmi kapcsolata volt, sokszor nem védekezett. Úgy érzi személyemben megtalálta azt férfit akivel hajlandó lenne leélni az életét, én ugyanígy vagyok vele kapcsolatosan. De mégis nem fér a fejembe hogy, ha mi 2.5 hónapja nem használunk gumit, akkor hogyhogy csak most jöttek ki rajtam a tünetek?

2017. júl. 18. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem csalt meg. Ne aggódj emiatt :)
2017. júl. 18. 13:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem csináltattunk tesztet, mielőtt abbahagytuk a gumival való védekezést, nem tudtuk hogy potenciálisan miket hordozhatunk magunkkal. Egy hónappal a gumi abbahagyása után kapta meg az eredményeit, az eredmények után 4 nappal jelentkeztek rajtam a tünetek.
2017. júl. 18. 15:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Illetve hogy pontosítsak, nem vártuk meg az ő eredményeit, hanem belemerültünk a dolgokba, mondván hogy csak nincs semmi baj.
2017. júl. 18. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Örülök, hogy kigyógyultál belőle, barátnődben meg bizz már kicsit jobban."

Jobbat mondok; bízz már kicsit jobban magadban! A partnered hűségéért ugyanis te vagy a felelős, nem ő. Ő a te hűségedért felelős.

2017. júl. 19. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet te fertőzted meg őt és nem ő téged. Benned is ugyanúgy lappanghatott!
2017. júl. 19. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!