Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megcsalt a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a párom? 25/F.

Figyelt kérdés
Barátnőmtől elkaptam egy nemi betegséget (ureaplasma), amiből sikerült kigyógyulnom gyógyszeres kezelés által. Nagyon nagy lelkiismeret furdalása volt emiatt, félt hogy nehogy szövődmény alakuljon ki bennem. Megkérdeztem a hétvégén hogy megcsalt-e, ugyanis 5 hónapja vagyunk együtt, ebből 2.5 hónapja szedi a fogamzásgátlót. Szerintetek lehetséges az hogy megcsalt, vagy az előttem lévő partnerétől kaphatta el, akivel utoljára decemberben volt együtt, és eddig lappangott benne? Amikor rákérdeztem a megcsalásra, elsírta magát, és mondta hogy soha nem csalna meg, én vagyok élete első olyan barátja, aki viszont szereti őt, azt mondta sosem csalt meg senkit, mindig őt csalták meg, miért pont velem tenné ezt aki viszonozza érzelmeit. Annyit tudni kell még, hogy ez egy távkapcsolat, hétvégente találkozunk. Mondta hogy régen sok alkalmi kapcsolata volt, sokszor nem védekezett. Úgy érzi személyemben megtalálta azt férfit akivel hajlandó lenne leélni az életét, én ugyanígy vagyok vele kapcsolatosan. De mégis nem fér a fejembe hogy, ha mi 2.5 hónapja nem használunk gumit, akkor hogyhogy csak most jöttek ki rajtam a tünetek?

2017. júl. 18. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Sokáig tud lappangani tünetmentesen.
2017. júl. 18. 10:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez a betegség sokszor tünetmentesen zajlik, hosszabb lappangási idővel.
2017. júl. 18. 11:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos...amúgy olvass utána, mindkét nem genitális szerveinek flórájában megtalálható, évekig lappanghat. A nőknél nem csak hugycsőgyulladást tud okozni, hanem akár méhgyulladást is, sőt a koraszülött csecsemőkre is veszélyes....
2017. júl. 18. 11:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem csalt meg, ne aggodj :)
2017. júl. 18. 11:13
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

"Úgy érzi személyemben megtalálta azt férfit akivel hajlandó lenne leélni az életét, "

TÉnyleg? Egy olyan férfival, aki azt kérdezi, megcsalta-e? Aki annyira bízik a párjában,hogy kinézi ezt belőle? Mindketten defektesek vagytok.

2017. júl. 18. 11:34
 6/15 anonim ***** válasza:
2%
hat figyelj, a baratnod finoman fogalmazva egy nagy r.i.b.a.n.c volt aki lefekudt fuvel faval. na es most talal egy rendes jo pasit, akit elveszithet. tudna-e meg masik ilyen pasit talalni? erdemes-e hazudnia csak hogy megtartson?
2017. júl. 18. 11:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezen ne görcsölj, az ureaplasma sokáig lappang, nőknél simán tünetmentesen van jelen. Fene se tudja, honnan szedte össze. Nekem magas kockázatú HPV-m van, az orvos elmondta, hogy összesen 2 nemi betegséget lehet megondani 100%-ban, hogy megcsalt-e a partner vagy sem:

- a kankó, amely 3-5 nappal a közösülés után jelentkezik, tehát pontosan meg lhet mondani, hogy xy lesz a fertőzés gazdája és őt is lehet kezelni

- a szifilis, amely 6 és 10 hét közötti lappanság után tör fel

A többinél semmi esély a pontos diagnózisra, mert fene se tudja, hány hónpja, éve lappang. Emellett az orvos erősen felhivta rá a figyelmem, hogy nem is érdemes ezzel foglalkozni, felesleges feszültséget, tévképzetet kelt.

Örülök, hogy kigyógyultál belőle, barátnődben meg bizz már kicsit jobban.

2017. júl. 18. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
En elhiszem neki, biztos igy is szornyen erzi magat..
2017. júl. 18. 11:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Mindketten alaposan vizsgáltassátok ki magatokat.

Ha ilyen random emberekkel dugott védekezés nélkül,akkor ki tudja milyen tuti betegség vár még rád.. Sok van, ami lappang, tünetmentes jó idegig

2017. júl. 18. 12:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Mielőtt gumiról áttértek tablettára: volt egy std szűrés mindkettőtökön?

Ha igen, akkor megcsalt. Ha nem, akkor meg buták vagytok. Még csak nem is kell több alkami kapcsolat (védekezés nélkül, te atya ég!!), hogy valaki hordozó legyen.

2017. júl. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!