Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám tudnám elcsábítani a pasijától?
Van egy lány, sajnos sokmindent elcsesztem és utólag másképp csinálnék dolgokat de ezen már hiába sopánkodok. Ha nem lettem volna olyan amilyen talán most az én barátnőm lenne. De mondom ez lényegtelen.
Szóval van most pasija de el akarom csábítani. Hogyan csináljam? Eleinte úgy voltam, hogy nagyon megutálltam és nem is akartam őt, pár hónap el is telt így de rájöttem, hogy nem tudom elefelejteni. Igazából mikor összejöttek utána még volt olyan, hogy szemeztünk vagy engem nézett (miközbe ott volt a pasija) mert tudom, hogy én is tetszem neki, ezért gondolom ,hogy nem veszett ügy. És nem akarok várni , hogy majd egyszer valamikor szakítanak és na majd akkor... Ez hülyeség és olyan bizonytalan. Igazából azt szeretném tudni, hogy esetleg akit "csábítottak" már el az ,hogy történt? Vagy aki szedte már el más csaját az hogyan csinálta? Konkrét esetek érdekelnének a legjobban. Mert unom már a bizonytalanságot meg ezt a jaj de tetszünk egymásnak nézést. Tudom elrontottam de nem érdekel. Lehet g**cinek nevezni az sem hat meg, igazából én is a tenyeremen hordoznám szóval rosszul nem járna és mi már régebb óta tetszettünk egymásnak és közünk van valami, nyilván ő is tudja.
Szóval? Hogyan csináljam?
Még mindig nem az a baj, hogy valaki jön a képbe aki csapja a szelet a barátnődnek.
A barátnőd nem azért fog ellépni mással, mert valakinek megtetszik és mondjuk udvarol neki/flörtöl vele.
A barátnőd azért fog ott hagyni, mert az a kapcsolat messze nem olyan, mint amilyennek te gondolod. Az ok nem egy 3. személy, hanem maga a kapcsolathoz való hozzáállása, és az irántad érzett érzés és kötődés.
A 3.személy az csak egy tünet a felszínen, hogy valami nála még sem úgy működik, hogy nálad, vagy ahogy te szeretnéd, és/vagy nincs meg benne az elköteleződés irántad.
Szóval ezért tartom butaságnak ahogy írtam azt, hogy "jujj belepiszkál más kapcsolatába és jujj megtetszett neki és flörtöl vele" dolgot. Mindig a kapcsolatban lévő személy dönt.
Ilyen szitu bizony kb mindenki életében lesz, és nem az idegen lesz a hibás elhiheted, és nem is az oka annak, ha másért téged ott hagynak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!