Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám tudnám elcsábítani a pasijától?
Van egy lány, sajnos sokmindent elcsesztem és utólag másképp csinálnék dolgokat de ezen már hiába sopánkodok. Ha nem lettem volna olyan amilyen talán most az én barátnőm lenne. De mondom ez lényegtelen.
Szóval van most pasija de el akarom csábítani. Hogyan csináljam? Eleinte úgy voltam, hogy nagyon megutálltam és nem is akartam őt, pár hónap el is telt így de rájöttem, hogy nem tudom elefelejteni. Igazából mikor összejöttek utána még volt olyan, hogy szemeztünk vagy engem nézett (miközbe ott volt a pasija) mert tudom, hogy én is tetszem neki, ezért gondolom ,hogy nem veszett ügy. És nem akarok várni , hogy majd egyszer valamikor szakítanak és na majd akkor... Ez hülyeség és olyan bizonytalan. Igazából azt szeretném tudni, hogy esetleg akit "csábítottak" már el az ,hogy történt? Vagy aki szedte már el más csaját az hogyan csinálta? Konkrét esetek érdekelnének a legjobban. Mert unom már a bizonytalanságot meg ezt a jaj de tetszünk egymásnak nézést. Tudom elrontottam de nem érdekel. Lehet g**cinek nevezni az sem hat meg, igazából én is a tenyeremen hordoznám szóval rosszul nem járna és mi már régebb óta tetszettünk egymásnak és közünk van valami, nyilván ő is tudja.
Szóval? Hogyan csináljam?
Sehogy. Eléggé szánalmas vagy, ha más csajára hajtasz.
De nyugi, mindenki azt kapja vissza az élettől, amit adott.
Bezzeg te vérig lennél sértve, ha tőled szednék el a csajodat.
Elcseszted, most már másé a terep. Állj be a sorba. Vagy keress más lányt. Őket meg hagyd békén, a csaj nem tehet arról, hogy te balfaxoskodtál, neked is megvolt az esélyed, csak nem tudtál vele élni. neki meg már más tetszik, mással van.
Csábítani? Jaj, de nevetséges vagy. ott volt a lehetőség, akkor kellett volna odatenned magad.
Te az egészet arra alapozod, hogy tetszetek egymásnak, de ez nem jelent semmit.
Nem véletlen, hogy nem veled jött össze.
Ugyanúgy, mintha nem lenne kapcsolatba.
Őszintén szólva én sem értem,miért az a rossz, aki bepróbálkozik. ÉS mondom ezt úgy, hogy 6 éves kapcsolatom van, sose csaltam meg a párom, becsületes vagyok.
De ha valaki odajönne a páromhoz, és el tudná csábítani, akkor menjen is inkább. Mert hogy nőként nálam is bepróbálkoznak időnként, és így sem csaltam meg, vagy szakítottam vele másért soha.
Szóval akkor miért is lenne szemét kizárólag a kérdező, ha nem tesz lépést? Ha el tudja csábítani, akkor azzal a kapcsolattal baj van, talán a lánnyal is.. De ha meg tudja csinálni, hogy szakít érte, akkor legalább is nem szerelmes a párjába. Ebben gondolom azért mindegyikünk egyet ért, hogy ha szeretsz valakit, akkor nem foglalkozol túlzottan mással, és ha megtetszik, akkor is lerendezed magadban vagy elvágod a dolgot.
Kinek kéne olyan, akit el lehet csábítani? Nyilván lesz egy hosszú kapcsolatban ( nem is egy) ilyen.. Szóval kár ezért a kérdezőt leszemetezni.
Magyarul ha ennyire nem megy ki a fejedből, így is úgy is vállalod a pofára esés kockázatát, én nem ítélem el ha nagyon tetszik valaki és ezt a tudtára is hozod.
Ez mindig azon az emberen múlik, ő dönt, aki a kapcsolatban van.
Viszont ilyen megcsalós témákba már nem mennék bele a helyedben, mert akkor egyrészt az a lány is annyit ér, másrészt te is sérülsz ha tényleg oda vagy a lányért és ő mégis mellette marad. Ha meg csak megdugni akarod, meg ott van egy csomó szingli lány.
Ha úgy gondolod, hogy vele komolyan el tudnád képzelni, és megéri, csak akkor mennék bele csábítgatásokba. És akkor felesleges is álszenteskedni, mert ha mondjuk 5 év múlva az a lány a te feleséged lesz, akkor nyilvánvalóan hülye lettél volna tétlenül ülni és nem tenni semmit.
Az én véleményem ez.
N
Nem szidlak le, őszintén nem érdekel.
Csak arra kérlek, hogy gondolj bele az egészbe.
Ha te el tudnád csábítani a lányt, akkor nem félnél, azután, hogy összejöttetek hogy más ugyanúgy el fogja csábítani?
Aki ilyen, megcsalja a párját vagy ott hagyja ha talál jobbat, azok simán megcsinálják a következő párnál is.
Én inkább normális lányt keresnék, aki hűséges.
Ha szeretne a csaj, akkor nem a barátjávla lenne,nincs ezen mit megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!