Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elcsábítani, levenni a lábáról egy pasit?
Jajj hagyjuk már ezt kettes kommentelő.
Semmi k...rvás nincs abban, ha a nő kedvezményez.
A kérdésre térve: egy "Helló, szia! Tetszel nekem!" is megteszi, de alkalomtól függően, bármit felhozhatsz, hogy beszélgetni tudhassatok egymással.
Attól függ.
Ha párkapcsolaton belül vagytok, akkor az adott férfi ismeretében ez változik. Lehet a mocskos beszédtől és szexi fehérneműtől kezdve a főzőtudáson át a közös extrém sportolásig elég sok minden.
Ha ismeretlen a pasi, de te azt szeretnéd, hogy ez megváltozzon, akkor a legtöbbeknek tetszik, ha odamész hozzá és egyértelműsíted a szándékaidat. A direkt letámadás nem mindig nyerő, de ha kicsit flörtölsz, kelleted magad, incselkedsz, az akár eredményezheti azt is, hogy végül ő próbálkozik be nálad és akkor a ketteske is elégedett lehet (mondjuk, én sosem éreztem magam kuhrhvának, amikor bepróbálkoztam egy pasinál, ahogy ők sem kezeltek úgy, de hát, kinek milyen tapasztalatai vannak az életben, ugyebár).
Ahogy a hatos írta. Semmi rámenősség, de egyértelmű jelek, hogy érthető legyen. Közeledik feléd, akkor nem lesz elutasításban része. Nem vagyok már fiatal, de régen is mindig a nők szedtek fel, mert én lusta természetű vagyok.
Vagy is, a nők mindig kezdeményeztek, ha akartak valamit. Ez soha nem volt ciki dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!