Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm van, de menthetetlenül beleszerettem egy olyan lányba akinek barátja van. Mit tegyek?
4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, a szerelem már elszállt, de ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást és minden flottul működik, pár hónapja össze is költöztünk.
2 hónapja egy abszurd véletlen folytán megismertem egy lányt, aki az első pillanattól fogva elvarázsolt. Az első találkozásunk után, szinte azonnal felvettük egymással a kapcsolatot és azóta rengeteget beszélgetünk, illetve találkoztunk már többször is, ami szerintem inkább hasonlított egy randira, mint bármi másra. Rengeteget gondolok rá, és minden egyes találkozásunk után iszonyatosan hiányzik. Ő mindezt nem tudja, és szerintem nem is sejti. Úgy ítélem a jelekből, hogy ő is hozzám hasonlóan érez, de ebben nem vagyok biztos, és hogy még csavarjak egyet a sztorin, neki is van barátja akivel 5hónapja vannak együtt, bár szerintem egyáltalán nem illenek össze.
Jelenleg barátként kezeljük egymást. Nem tudom eldönteni, hogy ő mégis mit gondol kettőnkről, miért szeretne találkozni velem, ha barátja van? Lehet azért nem meri egyértelműen a tudtomra adni, hogy lehetne köztünk több is, mert túlságosan betonbiztosnak ítéli a kapcsolatomat a jelenlegi barátnőmmel?
Próbáltam már megszakítani vele a kapcsolatot, de addig írt, amíg belső késztetést érzek rá, hogy válaszolnom kelljen.
A jelenlegi barátnőmet is szeretem, és nem szeretném megbántani.
Engem meg szépen, lassan felőröl ez az egész.
23/f
Szia kérdező!
Mi történt azóta, melyik fél felé húztál?
(remélhetőleg nem maradtál ebben az állapodban.. )
Priviben is megírhatod, érdekelne ha van már végkifejlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!