Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthetetlenül beleszerettem egy One Piece karakterbe, mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
😨😨😨 Ilyen még nem volt velem, hogy egy anime karakterbe szeressek bele, de most az One Piece-ből Mihawk-ba teljesen beleszerettem ><" Más is volt már ilyen helyzetben? Mit kéne tennem? >< 15 éves vagyok2017. márc. 25. 17:58
1/14 anonim válasza:
Az jó anime :D
Ahha voltam, 1 hónapig csak a waifumat rajzolgattam, de nekem idővel elmúlt :D
2/14 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is elfog múlni, de jelenleg annyira fanolok, hogy valószínűleg ő fog felkerülni a combocskámra, ugyan is 16-ik születésnapomra tetoválást kapok, és bár tudok hogy lehet később megbánom, de én egész nap képes lennék Mihawkot nézni. .___."
2017. márc. 25. 18:03
3/14 anonim válasza:
15 evesen kb. 10-11 eves szintet hozol... Szoktak mondani, hogy 'bezzeg az en idomben', de most komolyan, kozepiskolas korban azert ebbol mar ki kene noni...
4/14 A kérdező kommentje:
Nem is szeretek úgy viselkedni mint egy 15 éves 😁 de tényleg, ha már itt tartunk én vagyok az osztály óvodása. Addig még gyerekes lennék amíg még lehet, és van rá lehetőségem :)
2017. márc. 25. 18:06
5/14 anonim válasza:
Amúgy ha Gogu (a youtuber) megnövesztené a haját hasonlítana rá nem?
De lehet csak a szakálla miatt gondolom ezt, amúgy a tetkót azt tényleg ne hamarkodd el :D
6/14 anonim válasza:
Ne viselkedj sokáig úgy, mint egy kisgyerek, mert majd ha idősebb leszel csak pislogni fogsz. Én ezt sose értettem, hogy egy filmszereplőbe (ez esetben ugye animéről van szó) hogyan lehet beleszeretni..
7/14 anonim válasza:
Beleszeretni ugyanúgy lehet,ha ott létezik az ideálod. Én már másfél éve animézek,de "waifum" nem igazán volt,csak nagyon kedvenc karakterem pl.Fujinomiya Neko,Chigusa Ashuga, Hana Onodera. 16/f
8/14 anonim válasza:
Megértelek. Én a Kaichou wa maid-sama-ból szerettem bele Usui-ba, annyira, hogy mikor megláttam róla egy képet, elsírtam magam. Mondjuk én még csak 13 vagyok... A tetkót viszont jól gondold meg
9/14 anonim válasza:
Majd ha meg lesz a tetkód, küldjél róla képet :)
10/14 Riab886 válasza:
Ebayen olcsók a dakimura ölelő test párnák, ha gondolod szerez be egyet :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!