Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Menthetetlenül beleszerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthetetlenül beleszerettem egy One Piece karakterbe, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
😨😨😨 Ilyen még nem volt velem, hogy egy anime karakterbe szeressek bele, de most az One Piece-ből Mihawk-ba teljesen beleszerettem ><" Más is volt már ilyen helyzetben? Mit kéne tennem? >< 15 éves vagyok

2017. márc. 25. 17:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
72%
Én anyádba szerettem bele ;)
2017. márc. 26. 21:47
 12/14 anonim válasza:
36%
Hát azért a tetkótól visszatartanálak... hidd el annyi remek anme karakter van, hogy akár hetente beleszerethetsz újakba... szóval ne csinálj tetkót, tényleg. Max valami hosszabb ideig tartó testfestést, amit egy idő után lelehet mosni...
2017. márc. 26. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Én is voltam már szerelmes Mihawk-ba, jó pár éve :D de még sok másikba is One Piece-ből :D
2017. márc. 30. 13:03
 14/14 Animesaci válasza:
Nálam Zoro a nyeré de több karakter is tetszett már. Majd kinövöd.
2018. máj. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!