Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vannak még normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak még normális, kedves, barátságos férfiak, akik nem hazudnak egy nőnek és megbecsülik őket?

Figyelt kérdés
Hol találhatok rá egy ilyen férfira? 26 éves vagyok és sajnos kezdem azt hinni, h őszinte, udvarias és kedves emberek alig akadnak ezen a világon. Legalábbis én még nem találkoztam ilyen férfival. :(

2017. júl. 5. 21:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, hol találok olyan lányt akinek erre van szüksége ? (persze legyen ő is kedves aranyos szerény... nem kell kifejezetten szépnek lennie, a legutóbbiaknak kifejezetten nem ártott volna egy jó fogszabályzó.. elsőre olyan volt hogy nem szeretnél egy sötét sikátorban elsőre szembe találkozni vele... de ahogy megismertem lassan beleszerettem.... de a végén kiderült, hogy csak az önbizalmát ápoltatta velem... de egy kedves szava egyszeresem volt hozzám...

ez egy extrémebb esett volt , hogy megmutassam egyáltalán nem a külsőségek alapján múlik az, hogy még nincs senkim.... tapasztalataim szerint, rengeteg ilyen srác van mint amit a kérdező akar, de mi csak arra vagyunk jók, hogy önbizalmat erősítsünk... de semmi más nem kell tőlünk.... így próbálkozni is egyre nehezebb főleg 29 évesen, valahogy egyre megalázóbb érzés, megalázóbb mert egyre jobban érzékelteti a világ, hogy menyire fütyül rám....

2017. júl. 6. 03:15
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

Lányként írok, én a helyedben semmiképp sem mennék így neki a dolognak. Tudom, hogy vannak klassz srácok és én is szeretnék találni egy ilyet, de alapvetően az, ha az ember ilyen "kiszolgáltatottan" és "törékenyen" akar valakit, általában zsákutca. Nekem legalábbis nagyon az érződik az írásodból, hogy ha nem megfelelő emberhez kerülsz kicsit közel, akkor könnyen hagyod magad átverni, esetleg kihasználni. Nem feltétlen tudatosan, csak annyira kétségbeesettnek tűnik nekem innen, hogy már-már zavarna.

Nőként sok hasonló srácot sikerült megismernem, én igyekeztem mindig tapintatos lenni velük és jót akartam nekik, lévén, hogy normális, lelkiismeretes nőnek tartom magam, de egyszerűen annyira elkeseredettek voltak és annyira kapaszkodni akartak belém, hogy ez engem nagyon taszított bennük.

Szerintem az ember ha jót akar magának, kapja össze magát és ne ennyire "kiégetten" akarjon rendes férfit/nőt maga mellé, mert már-már törvényszerű, hogy valaki olyanba botlik, aki csak mégjobban tönkreteszi, ha lesz is valami.

2017. júl. 6. 03:49
 23/27 anonim ***** válasza:

Sokan jönnek ezzel a kapaszkodós, ragaszkodós dumával de ... senki sem érti meg, hogy pont azzal erősítik ezt a dolgot a másik félben, hogy bármennyire is törekszik mégsem lesz semmi.... sőt még randi sem igazán...

Ha széllel szemben biciklizel minél jobban fúj szemből a szél annál erősebben kell tekerni és kb. mindenki automatikusan ezt használja.

Ami megy nem kell erőltetni? -> Ha mindent feladsz elsőre, akkor nem érsz el soha semmit. Miért kéne egyedül lennem csak meg eddig nem kellettem senkinek?

Miért vagyok kitartó egy lánynál? -> Egyre egy lánynál, sokáig? -... mert egyre nehezebben találok szabadon korban hozzám illőt... minél jobban telik az idő annál jobban szűkül a kör és a lehetőségek száma, annál jobban nő pánik, a győzni akarás.

2017. júl. 6. 08:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Vannak, a párom is ilyen. Előtte viszont én se találkoztam hasonlóval se, szóval tényleg elég ritka :/
2017. júl. 7. 15:59
 25/27 Barito ***** válasza:

"Szerintetek vannak még normális, kedves, barátságos férfiak, akik nem hazudnak egy nőnek és megbecsülik őket?"

Ha pont ilyennel találkozol, összejössz vele? 100%?

jún. 7. 18:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Találtál ilyet?
okt. 6. 09:13
 27/27 Barito ***** válasza:
23-as jól írja a lényeget.
okt. 7. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!