Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vannak még normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak még normális, kedves, barátságos férfiak, akik nem hazudnak egy nőnek és megbecsülik őket?

Figyelt kérdés
Hol találhatok rá egy ilyen férfira? 26 éves vagyok és sajnos kezdem azt hinni, h őszinte, udvarias és kedves emberek alig akadnak ezen a világon. Legalábbis én még nem találkoztam ilyen férfival. :(

2017. júl. 5. 21:21
1 2 3
 11/27 A legrosszabb ***** válasza:
Na, ebből is soundozás lesz a hétvégén...
2017. júl. 5. 21:35
 12/27 anonim ***** válasza:

Ha a kérdés nem költői én ráérek.

30/f

2017. júl. 5. 21:39
 13/27 anonim ***** válasza:

Vannak, de a legtöbben már párkapcsolatban élnek.

Azért járj nyitott szemmel!

21/L

2017. júl. 5. 21:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bőven,jómagam is ilyen vagyok.

Csak mivel nem helyesnek születtem,így esélyt sem kaptam soha nőtől... nos így nehéz is megmutatni bármi ilyesmit egyáltalán. :)

26/F

2017. júl. 5. 22:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, igen, Kérdező. Őket zárjátok a friendzónába mind.
2017. júl. 5. 22:26
 16/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Vannak, csak a nők nem becsülik meg őket. Én is ilyen vagyok sajnos, de a barátaim, akik mind kutyába veszik a nőket, megcsalják, stb., több sikerük van.

Persze mindkét félnél lehet ilyen probléma, nem a nők vagy a férfiak a hibásak, csak egyszerűen nem találtad meg azt, aki olyan, amilyet szeretnél. Sajnos manapság az érdekek felülmúlják az érzelmeket és a tiszteletet. Ebből szokott lenni inkább a barátzóna.

2017. júl. 5. 22:29
 17/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
Most látom csak, hogy éppen ugyanezt írta #15-ös is, talán nem véletlen. Nem lehet az, hogy azokat mind a barátzónába zárod be és itt megreked a dolog?
2017. júl. 5. 22:31
 18/27 anonim ***** válasza:
Nos, előző, ha egymástól függetlenül ugyanazt tapasztaljuk, akkor még igaz is lehet a dolog.
2017. júl. 5. 22:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Vannak, csak már foglaltak.
2017. júl. 5. 22:56
 20/27 anonim ***** válasza:
+ hetesnek, kilencesnek is
2017. júl. 5. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!