Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki elkeseredet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki elkeseredett, ami a párkeresést illeti? Hoztam nekik egy motiváló történetet!

Figyelt kérdés

Tudom itt sokan vannak elkeseredettek, akiknek nem jön össze a nő, semmilyen nő. Nekik szeretnék egy pozitív példát mutatni a történetem, boldogságom megosztásával!

Hónapokkal ezelőtt megismertem egy lányt, vagy inkább csak kinéztem magamnak. Amint megláttam, nagyon megtetszett. Figyeltem többször, nagyon megfogott, nem csak a külleme, ami nagyon szép, hanem a nevetése, a mozdulatai is. Ő ilyen nagyon aranyos, cuki típus, de közben meg nem pici (sokszor a pici lányok a cukik) hanem magas. Hosszú hajú, babaarcú.

Szóval mindig feldobta a napom ha láttam, de nem mentem oda sokáig, gondoltam 100% hogy van barátja, és amúgy is. Nem hiszem hogy kezdene velem.

Aztán egyik reggel arra ébredtem, hogy miért is nem mentem oda eddig? És aznap egyenes az orra elé sétáltam, köszöntem, megmondtam hogy látom őt egy ideje, és nagyon szeretném megismerni. Hát, átsuhant sok minden az arcán, az biztos. :D Eleinte mintha megijedt volna, de aztán elpirult, és bemutatkozott. Elkértem az estéjét, és eljöttem. És aznap este randiztunk, ami nagyon jól sikerült, és még több követte. :)

Jelenleg szerelmes vagyok, beismernem magamnak, és viszonzottan, és egy olyan nővel, akinél kívánni sem tudnék jobbat, bármilyen film hősnőjével felveszi a versenyt, számomra legalábbis mindenképpen.

Szóval biztatnálak titeket, szedjétek össze a bátorságot, és sose legyen olyan, hogy legyintetek, minek megpróbálni.

2017. júl. 4. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%

Szerinted ezt nem próbálták meg már előtted pár csilióan? El kell szomorítsalak...

Én azt mondanám, akinek van esze, az hagyja a csajozást meg a párkapcsolatokat a 3,14csába, és legyen boldog egyedül, élvezze az életet, hisz olyan rövid!!! A csajozás semmi egyebet nem hoz, mint csalódást, bánatot és dühöt. Egy teljesen deficites, haszontalan és fölösleges dolog, feleannyi erőfeszítést nem ér meg, mint amennyit bele kell ölni. A vége pedig mindig ugyanaz: te jársz pórul.

Kinek éri ez meg? Nem egyszerűbb és jobb megoldás saját magadra fordítani az erőforrásokat, hogy NEKED jó életed legyen? Nem kell senkinek megfelelned, senkihez se kell alkalmazkodnod, az időd és a pénzed a tiéd, ezzel csak nyerni lehet. A csajozással meg csak veszteni.

2017. júl. 4. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

azt ezzel mit kezdjenek csórók? :D

örülünk, hogy neked összejött, sok boldogságot, de sajnos ez másoknak nem segít :) de ha esetleg mégis, akkor hajrá :)

2017. júl. 4. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező gratulálok neked és sok boldogságot kívánok, de ez a te eseted olyan ritka, mint a kék holló. Én is próbálkoztam már számos alkalommal, de a lányok többsége nem ilyen. Persze nem adom fel, de azért mégis...
2017. júl. 4. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Nos, sok boldogságot... :D
2017. júl. 4. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Kitalálta biztos valami rejszoló kis g*rény aki ábrándozik egy csajról és azt álmodta összejött vele. Aki új vesére várakozik mit tudsz tanácsolni?
2017. júl. 4. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
Nice try, Bro! 😎
2017. júl. 4. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Köszönjük az esti mesét,megyünk is aludni!

Szia

2017. júl. 4. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Azt felejted el hozzátenni, hogy jóképű vagy...
2017. júl. 4. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Hát ennek örülök, de ezt szerinted nem próbálta meg senki.

Az ilyesminek 1-2% az esélye, és jobb esetben kedvesen elutasít, de simán lehet, hogy kiröhög és/vagy mogorván elküld, hogy hagyjam békén.

2017. júl. 4. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
...és a történet főszereplője egy 190 cm magas, sportos testalkatú, jóképű fickó. Majd most jön a leírás ennek ellenkezőjéről, de minket nem lehet átverni, de nem ám. :)
2017. júl. 5. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!