Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokkal fiatalabb, mint en,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal fiatalabb, mint en, megis megtetszett a srac. Ennyire elkeseredett lennek?

Figyelt kérdés

O nem reg toltotte be a 17-et, en 21 leszek nem sokara. Nem tunt annyinak(bar elegge alacsony es nyurga, megis ferfias az arca)es a korahoz kepest egy ertelmes, jora valo fiu. Kicsit ugyetlen, de nagyon aranyos modon, emellett segitokesz, erdeklodo.

Magam sem tudom, hogy mi utott belem, mert nekem soha nem tetszettek a nalam fiatalabb fiuk, o viszont megis kivetel lett.

Sokat csalodtam a ferfiakban/fiukban mindegyikuk mar szornyen kielt figura volt, akik probaltak a rossz tapasztalaikat ram nyomni. Lehet ezert? Vagy csak szimplan ilyen elofordulhat?

2015. júl. 30. 18:47
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
0%

Húúúúha. Nos, szerintem ez nem elkeseredés. De ha lehet, ne akard papuccsá nevelni majd szerencsétlent.

25/F

2015. júl. 30. 18:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tervezek vele osszejonni, papucsa nevelni meg foleg nem. Nem olyan gyenge akaratu, onbizalom hianyos gyerek, mint egyes emberek...
2015. júl. 30. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Cc*
2015. júl. 30. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Fiatalabb korban azért tűnik csak nagy korkülönbségnek, talán az iskolai osztályok miatt?

Adj hozzá 20 évet, és meglátod, abban a korban már fel sem tűnik ilyesmi.

Ha szereted, és ő is szeret Téged, ilyesmin kár leragadni, tényleg.

Érezzétek jól magatokat, az a lényeg.

2015. júl. 30. 19:22
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
Nem azért, de innentől irreleváns a kérdés. "Nem akarok összejönni vele"...
2015. júl. 30. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Mert? Meg sem emlittem a kerdesben, hogy kapcsolatot akarok tole, es "jaj, mit tegyek", maga az a tudat, hogy egy fiatalabb fiu megtetszett, es sokkal vonzobbnak tartok, mint sok velem egykorut ihlette a kerdesemet.

Idosebb korban amugy nyilvan nem zavaro tenyezo egy par ev kor kulonbseg, viszont most meg akaratlanul is az. En teljesen maskepp gondolkodtam 17 evesen , mint most a 21 eves fejemmel, es ez vele sincs/ lesz maskepp.

2015. júl. 30. 19:48
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
Szóval tulajdonképp egy IGEN-ért tusakodsz velem? Amúgy az elkeseredettségnek ehhez semmi köze. Ahogy leírod, nem más pótlása miatt tetszett meg, hanem maga miatt. Már megbocsáss, de IGEN, előfordulhat, sőt, elő is fordult veled.
2015. júl. 30. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy MIÉRT zavar... mert mit szólnak mások? Nem tökmindegy?

Én nagyon sokáig elzárkóztam teljesen, hogy fiatalabb pasim legyen, aztán mégis egy jóval fiatalabb pasi fogott meg nagyon (nem 4 évvel fiatalabb... jóval többel!). Eleinte furcsa volt kicsit mindkettőnknek, de összejöttünk és soha életemben nem volt még ilyen jó kapcsolatom! Úgyhogy már nem is értem, hogy eleinte miért zavart a korkülönbség, mert tényleg semmi jelentősége!

2015. júl. 30. 21:27
 9/9 anonim válasza:
Sose értettem a nőket. Miért kell ilyen dolgokon parázni, kor, magasság? Kit érdekel, ha aalcsonyabb vagy fiatalabb a pasid?! Inkább élj és élvezd az életet!
2015. júl. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!