Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal fiatalabb, mint en, megis megtetszett a srac. Ennyire elkeseredett lennek?
O nem reg toltotte be a 17-et, en 21 leszek nem sokara. Nem tunt annyinak(bar elegge alacsony es nyurga, megis ferfias az arca)es a korahoz kepest egy ertelmes, jora valo fiu. Kicsit ugyetlen, de nagyon aranyos modon, emellett segitokesz, erdeklodo.
Magam sem tudom, hogy mi utott belem, mert nekem soha nem tetszettek a nalam fiatalabb fiuk, o viszont megis kivetel lett.
Sokat csalodtam a ferfiakban/fiukban mindegyikuk mar szornyen kielt figura volt, akik probaltak a rossz tapasztalaikat ram nyomni. Lehet ezert? Vagy csak szimplan ilyen elofordulhat?
Húúúúha. Nos, szerintem ez nem elkeseredés. De ha lehet, ne akard papuccsá nevelni majd szerencsétlent.
25/F
Fiatalabb korban azért tűnik csak nagy korkülönbségnek, talán az iskolai osztályok miatt?
Adj hozzá 20 évet, és meglátod, abban a korban már fel sem tűnik ilyesmi.
Ha szereted, és ő is szeret Téged, ilyesmin kár leragadni, tényleg.
Érezzétek jól magatokat, az a lényeg.
Mert? Meg sem emlittem a kerdesben, hogy kapcsolatot akarok tole, es "jaj, mit tegyek", maga az a tudat, hogy egy fiatalabb fiu megtetszett, es sokkal vonzobbnak tartok, mint sok velem egykorut ihlette a kerdesemet.
Idosebb korban amugy nyilvan nem zavaro tenyezo egy par ev kor kulonbseg, viszont most meg akaratlanul is az. En teljesen maskepp gondolkodtam 17 evesen , mint most a 21 eves fejemmel, es ez vele sincs/ lesz maskepp.
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy MIÉRT zavar... mert mit szólnak mások? Nem tökmindegy?
Én nagyon sokáig elzárkóztam teljesen, hogy fiatalabb pasim legyen, aztán mégis egy jóval fiatalabb pasi fogott meg nagyon (nem 4 évvel fiatalabb... jóval többel!). Eleinte furcsa volt kicsit mindkettőnknek, de összejöttünk és soha életemben nem volt még ilyen jó kapcsolatom! Úgyhogy már nem is értem, hogy eleinte miért zavart a korkülönbség, mert tényleg semmi jelentősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!