Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Van egy srác akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy srác akit kb.2 éve ismerek. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és megtetszett el is mondtam neki ő elhívott egy beszélgetésre és azt hittem hogy szerelmet vall de, csak azt kérdezte: Mért mondtam el neki. (Többi lent)

Figyelt kérdés

Aztán nem beszéltünk kb. 10 hónapig majd végül ráírtam hogy miért nem írt nekem és azt mondta hogy furcsán vicselkedtem és összejöhettünk volna ha jobban megismer. Egyszer ráírtam hogy szia és ő is írta hogy szia én meg azt mondtam hogy nem neked de szia... ezt persze nem vette be, és megkérdezte mért írtam neki, és mondtam neki hogy tudja, erre meg azt írja hogy lehetetlen én meg írom hogy mért, ő azt kérdezte meg hogy mi fogott meg benne hogy annyíra tetszik én meg azt írtam hogy,az őszíntesége. Pár nap múlva végül megkérdeztem hogy van e esélyem még nála de azt mondta hogy valaki más tetszik neki. Én meg írogatok neki de semmi esélyem nála pedig szeretném. Több közös van bennünk... és egyre jobban tetszik.

Normális válaszokat kérek. Előre is köszönöm.

2015. márc. 20. 19:26
 1/2 anonim válasza:
próbáld meg túlszárnyalni azt aki neki tetszik,ha meg nem megy akkor sajnos muszáj lesz feladnod
2015. márc. 20. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Jól lenne, de nem tudom a lány nevét ez által nem ismerem
2015. márc. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!