Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges ez? Csúnya srác, dögös csaj?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy szépség. Viszont egy hónapja összejöttem egy iszonyat dögös csajjal. Csóró vagyok, csúnya vagyok, nincs hírnevem.. Ő pedig kedves, okos, gyönyörű.. Hogy lehetséges ez? Ez ellentmond a törvénynek!!
17F & 15L
2015. márc. 18. 22:26
2/10 Noydra válasza:
Akkor feljelenthetlek törvény szégésért?
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Kérlek >< Nagyon örülnék neki
2015. márc. 18. 22:27
4/10 anonim válasza:
Mindig mondjuk h nem a kulso szamit, senki nem hiszi el. Ilyenkor meg csodalkoztok...
5/10 anonim válasza:
Úgy, hogy egy nagyképű, arrogáns személy vagy, az ilyenekre meg buknak a lányok.
6/10 anonim válasza:
Mákod van,élvezd amíg tart.A vége majd fájni fog.Sajnos.
8/10 anonim válasza:
Törvény? Hol van ez leírva hivatalosan? Mert szerintem sehol. :) Örülj neki, hogy veled van, ne keresd a miérteket!
9/10 anonim válasza:
Szóval te csak villogni akarsz vele? Mert egy barátnőt nem úgy szoktak nevezni, hogy "egy dögös csaj".
10/10 anonim válasza:
ugy hogy meg csak 15 eves, ilyen korban johet barki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!