Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy elkeseredett lány gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elkeseredett lány gondolatai a a magányról, miért nem találja meg a nagy őt?

Figyelt kérdés

Annyira hiányzik már egy férfi, aki mindig mellettem áll. Aki éjjelente átölel és a fülembe suttogja "szeretlek". Akivel megtudom osztani az élet örömeit és bánatait. Akivel feledhetetlen élményekben gazdag életet tudnék élni.

Miért van az, hogy soha senki nem néz a szemembe? Miért nem tudom megdobogtatni a másik nem szívét? Aki után a szívem húz ő nem lehet az enyém, hiába szeretném. Olyan nehéz, hisz a legjobb barátom.

Mi tévő legyek ember? Miért kínoz ennyire a sors, hogy a férfiak túlzottan döntő többsége csak egy alkalmi lánynak tekint, a csinos pofim, és a jó alakom miatt? Amikor a szívem nemes, és érzékeny.

2012. aug. 8. 20:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

1. kövér vagy

2. sovány vagy

3. büdös vagy

4. túl tömény az illatod

5. zsíros a hajad

6. töredezett száraz korpás a hajad

8. csúnyák a fogaid

9. idétlen vagy

10. valami nem okés akkor sem

na ezért.

2012. aug. 8. 20:46
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
Én épp így érzek, csak fiúként. Megértelek, de nem tudok segíteni rajtad, ahogy magamon sem tudok.
2012. aug. 8. 20:48
 3/22 anonim ***** válasza:
52%
nyálas vagy
 4/22 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgélsz. Ismerek hozzád hasonló lányt, mindig sír hogy csak kihasználják a pasik de persze csak a jól kinéző nagyképű p.csökkel áll össze, normális barátja még nem volt. Gondolkozz el ezen te is, ha nem ilyen vagy akkor bocsánat...
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
oh, hiszen akkor a kérdező és a 3 választ adó találkozhatnna is!
2012. aug. 8. 20:49
 6/22 Mókusgyilkos ***** válasza:

Karesz ez jó volt :D ment a pacsi.

kérdező: pl mert úgy próbálsz magasröptűnek látszani h fele annyi tartalom sincs mögötte? a szépen leírt klisé is csak klisé marad. villants vmi érdekeset is.

esetleg ha a rinyörgésen túl is tudsz írni akk jöhet egész nyugodtan vmi novella.

7/22 anonim ***** válasza:

Egész jól és szépen művészien megfogalmazott szöveg gratula.

Erre igazából nem lehet válaszolni.A mai rohanó világban nincs szüksége az embereknek kapcsolatra.

8/22 anonim ***** válasza:
Azért nem találja, mert magasak az igényei a külsőre vonatkozólag.
 9/22 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy egy fekete folt a létemben, ami olyan nagy hiba. Viszont tudod, van olyan kifejezés "elfogadlak olyannak amilyen vagy". Sokaknak működik, akkor miért kell tökéletesnek lennem?

Nem vagyok se kövér, se sovány, nem vagyok büdös, és a hajam nem zsíros rendszeresen járok fodrászhoz. Idétlenség? a mai tini lányok döntő többsége idétlen, ezzel ellentétben, ha most nem is- életvidám vagyok! :)

2012. aug. 8. 20:50
 10/22 anonim ***** válasza:
A 3-as vagyok. Miért baj az, ha olyannal akar együtt lenni, akihez testileg is tud vonzódni? Én is így vagyok ezzel fiúként. Nem tudnék olyan lánnyal kapcsolatban lenni, aki nem vonz testileg, az hazugság lenne.
2012. aug. 8. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!