Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy elkeseredett lány gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elkeseredett lány gondolatai a a magányról, miért nem találja meg a nagy őt?

Figyelt kérdés

Annyira hiányzik már egy férfi, aki mindig mellettem áll. Aki éjjelente átölel és a fülembe suttogja "szeretlek". Akivel megtudom osztani az élet örömeit és bánatait. Akivel feledhetetlen élményekben gazdag életet tudnék élni.

Miért van az, hogy soha senki nem néz a szemembe? Miért nem tudom megdobogtatni a másik nem szívét? Aki után a szívem húz ő nem lehet az enyém, hiába szeretném. Olyan nehéz, hisz a legjobb barátom.

Mi tévő legyek ember? Miért kínoz ennyire a sors, hogy a férfiak túlzottan döntő többsége csak egy alkalmi lánynak tekint, a csinos pofim, és a jó alakom miatt? Amikor a szívem nemes, és érzékeny.

2012. aug. 8. 20:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha 20 évesen nem kellesz senkinek akkor nálad nagy baj van. Kívül is és belül is!
2012. aug. 9. 15:17
 22/22 A kérdező kommentje:
Nos, próbáltam tenni az ügy érdekében. De őt más lány érdekli. Amúgy sem tudom milyen eszközökhöz nyúljak, nem szeretném magam tálcán felkínálni.
2012. aug. 9. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!