Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy elkeseredett lány gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elkeseredett lány gondolatai a a magányról, miért nem találja meg a nagy őt?

Figyelt kérdés

Annyira hiányzik már egy férfi, aki mindig mellettem áll. Aki éjjelente átölel és a fülembe suttogja "szeretlek". Akivel megtudom osztani az élet örömeit és bánatait. Akivel feledhetetlen élményekben gazdag életet tudnék élni.

Miért van az, hogy soha senki nem néz a szemembe? Miért nem tudom megdobogtatni a másik nem szívét? Aki után a szívem húz ő nem lehet az enyém, hiába szeretném. Olyan nehéz, hisz a legjobb barátom.

Mi tévő legyek ember? Miért kínoz ennyire a sors, hogy a férfiak túlzottan döntő többsége csak egy alkalmi lánynak tekint, a csinos pofim, és a jó alakom miatt? Amikor a szívem nemes, és érzékeny.

2012. aug. 8. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Egyszer volt rendes barátom, szemüveges volt és fogszabályzós, ő ejtett engem. Nálam a külső előtt mindig a belső áll.

Nyálas vagyok? Lehet, de én szeretek írni. Ahogy sok mindent mást is az életben. :)

2012. aug. 8. 20:54
 12/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
oké oké :D felfogtuk nem szereted a negatív kritikát. de most már lássunk vmi irományt is :) tisztára mint az állom háborúba a csaj tánca az egész film arra alapul h az mennyire jó és 1 képkockát nem látunk belőle :D
2012. aug. 8. 20:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Mondd, mire lennél kíváncsi?
2012. aug. 8. 21:01
 14/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
hát azt mondtad szeretsz írni ez gondolom nem a rinyörgésben hanem vers / novella netalán tán regényben hosszabb lélegzetvételű fanficben teljesedik ki :) kíváncsi vagyok.
2012. aug. 8. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Pontosan hány éves vagy? Mivel írtad, hogy tini vagy, ezért azt mondom neked, hogy bőven ráérsz még. Nem sok ember találja meg a "nagy őt" tizenévesen.

Ha tényleg igazi, szenvedélyes szerelemre vágsz, akkor még sokat fogsz szerintem keseregni, mert nagyon nehéz olyat találni, aki képes kiváltani olyan érzéseket úgy, hogy még kölcsönös is legyen. Szóval állj máshogy a dologhoz, mert így sokat fogsz szenvedni!

Az igényeket leadni nem érdemes semmilyen téren, mert akkor sosem lesz az igazi. Megérdemled, hogy a megfelelő partnerrel jöhess össze.

Nem vagy nyálas, csak egyszerűen tovább terjed az eszed a bulizásnál, piálásnál, világmegváltó okoskodásnál, és az össze-vissza egymással kavargatásnál, nem úgy, mint a mai tizenévesek túlnyomó többségének. Semmi gond nincs azzal, ha valaki romantikusabb alkat. :)

Sok boldogságot!

2012. aug. 8. 21:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy!
2012. aug. 8. 21:16
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat! :)

Inkább monológokat írok az élet nagy kérdéseiről, illetve a pillatatnyi érzelmekről/érzelmeimről és dalszövegeket. Gitározom, táncolok, röplabdázom, illetve 3 fajta nyelvet próbálok elsajátítani. Valóban nem tartom elsődleges dolognak a bulizást, piálást, de azért néha néha egy jó házibulinak nehéz ellenállni.

Nem mondanám magam tininek. Már 20 éves vagyok. (lehetséges hogy félreérthető voltam).

2012. aug. 8. 21:23
 18/22 anonim ***** válasza:

A nyelvtanulás máris közös bennünk. Nem hiszem, hogy csak Benned van a hiba - sajnos ilyen a világ, tényleg sok a szemét és bunkó férfi. Ne légy naiv, várj az igazira. Lehet, hogy épp most ír neked... .:)

Röplabdázni viszont megtaníthatnál egyszer. 28F

2012. aug. 8. 22:59
 19/22 anonim ***** válasza:
az élet ilyen vagy teszel ellene, vagy elviseled és nem nyafogsz mert az nem vezet sehova
2012. aug. 8. 23:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy a legjobb barátod után húz a szíved. Akkor mért nem teszel lépéseket az ügy érdekében?

Hidd el, a legrosszabb amit tehetsz, ha nem teszel semmit. Vagy egész hátralévő életedben azon akarsz töprengeni, hogy mi lett volna, ha...? Max. megszakad közöttetek minden kötelék, és nem lesz többé a legjobb barátod, de ha reálisan nézed, már most sem a barátod, mert többnek tekinted őt, mint egy barátot szokás.

És legalább tudni fogod, hogy hányadán állsz. Mert ez állandó tépelődés egy idő után ki fog készíteni. Sok sikert! És bocsi, ha valamit nem jól értelmeztem.

2012. aug. 9. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!