Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (egy elkeserede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (egy elkeseredett 14 éves lány)

Figyelt kérdés
Mátéval már kb. 2 hónapja együtt vagyunk volt már szájra puszi is és mostanában reggel együtt megyünk és az a köszönés is. Ma mikor találkoztunk úgy-e szájra puszi és utána megöleltem (Tegnap volt egy kis veszekedésünk és azt akartam hogy oldódjon a hangulat) ő meg: "na mivan?" ezt olyan hanglejtéssel mintha azt mondaná hogy "száánalmas" mostanában sokat veszekszünk,mert mindenből ki tudjuk hozni a legrosszabbat.Karba tettem a kezemet mert elég hideg volt ő meg: "na add ide" és megfogta a kezemet. Igazából már kedvem sincsen vele lenni mert bunkón beszél is meg kb. olyan mintha nem is járnánk..nem tudom! Lehet hogy már nem is szeretem?:O
2010. márc. 9. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
ezt most tőlünk kérded, hogy szereted-e?...
2010. márc. 9. 18:25
 2/11 A kérdező kommentje:

1.: a véleményetekre vagyok kíváncsi

2.: hüüülyexD

2010. márc. 9. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
menyél vissza a babaházzal játszni. vagy keress normális kutyát :]
2010. márc. 9. 18:27
 4/11 A kérdező kommentje:
14 évesen babázni? te is nagyon normális lehetsz-.-"
2010. márc. 9. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2-ik vagyok. Ne kezdjétek el oltani szegényt, fiatal még.

Ha ilyen fiatalon is meg tudnátok beszélni a dolgot, az lenne a legjobb megoldás.

2010. márc. 9. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Menstruálsz!
2010. márc. 9. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy, mint az én volt barátnőm. Vele egy hónap után szakítottam azért, mert szinte minden egyes nap besértődött valami gyerekes marhaságon (egy kis ironikus megjegyzés stb.). Ne nagyon sértődj meg rá, mert könnyen te is így végezheted. Csak ugrat, heccel, ha veszed a lapot, annak mindig röhögés lesz a vége, és te is megviccelheted néha.
2010. márc. 9. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:

OMG XD

kajak látom nemvágod a babázást meg ezeket mer ha ezek a válaszaid akkor, uh elégé szánalmas vagy már bocs

am meg honnan tudjuk h szereted e ? nem nekünk kell tudni hanem neked !

14évesen nemgondolod h ráérsz még, főleg ha 2hónap alatt szájrapuszi a max....

2010. márc. 9. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Te még csak leszel 14,majd egyszer!
2010. márc. 9. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Héé, nyugi! Ne bántsátok már szegényt, valahonnan neki is meg kell tudnia, miért van ez így.

A "Na mivan"-t én is szoktam mondogatni, ha összekapunk valamin. Nem azért, mert bunkóskodni akarok, hanem mert dühös vagyok, és én nem vagyok képes arra, hogy könnyen lenyeljem a veszekedéseket, nagyon a lelkemre tudok venni mindent. Szinte mindig a kedvesem békít.

Ha megnyugtat, mi is sokat veszekszünk: nem azért, mert olyan nagyok a problémák, hanem kifejezetten mulattat utána nevetni, hogy milyen kis hülyeség volt, meg enélkül unalmas lenne. Így eszmerandás aleandróós szappanopera :D

A kezed meg természetes, hogy meg akarja fogni, hisz a barátnője vagy. Azért jó lenne csókot kezdeményezni. Mondjuk elhívod valami jó kis csokizóba (mi mindig az Insomniába megyünk), mert hideg van, beültök, pár száz forint (itt 400-450Ft egy, viszonyításképp), megleped vele, és csókot kezdeményezel. Jobb lesz az úgy, kis színt visz.

HA kérdésed van, írj nyugodtan.

puszi =) 16/L

2010. márc. 9. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!