Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (egy elkeseredett 14 éves lány)
1.: a véleményetekre vagyok kíváncsi
2.: hüüülyexD
2-ik vagyok. Ne kezdjétek el oltani szegényt, fiatal még.
Ha ilyen fiatalon is meg tudnátok beszélni a dolgot, az lenne a legjobb megoldás.
OMG XD
kajak látom nemvágod a babázást meg ezeket mer ha ezek a válaszaid akkor, uh elégé szánalmas vagy már bocs
am meg honnan tudjuk h szereted e ? nem nekünk kell tudni hanem neked !
14évesen nemgondolod h ráérsz még, főleg ha 2hónap alatt szájrapuszi a max....
Héé, nyugi! Ne bántsátok már szegényt, valahonnan neki is meg kell tudnia, miért van ez így.
A "Na mivan"-t én is szoktam mondogatni, ha összekapunk valamin. Nem azért, mert bunkóskodni akarok, hanem mert dühös vagyok, és én nem vagyok képes arra, hogy könnyen lenyeljem a veszekedéseket, nagyon a lelkemre tudok venni mindent. Szinte mindig a kedvesem békít.
Ha megnyugtat, mi is sokat veszekszünk: nem azért, mert olyan nagyok a problémák, hanem kifejezetten mulattat utána nevetni, hogy milyen kis hülyeség volt, meg enélkül unalmas lenne. Így eszmerandás aleandróós szappanopera :D
A kezed meg természetes, hogy meg akarja fogni, hisz a barátnője vagy. Azért jó lenne csókot kezdeményezni. Mondjuk elhívod valami jó kis csokizóba (mi mindig az Insomniába megyünk), mert hideg van, beültök, pár száz forint (itt 400-450Ft egy, viszonyításképp), megleped vele, és csókot kezdeményezel. Jobb lesz az úgy, kis színt visz.
HA kérdésed van, írj nyugodtan.
puszi =) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!