Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 év korkülönbség. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év korkülönbség. Működhet?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Egyetemista lány vagyok , aki halálosan beleszeretett egy idősebb férfiba. Nemtudom működhet e köztünk a dolog mivel ő 60 éves én pedig 20. Félreértésen ne esetek nem a pénz miatt van, egyáltalán nem. Tényleg megkedveltem , kicsit túlzottan is. Szerintetek működhet a dolog? Hogyan próbáljam elcsábítani? Köszönöm a válaszotokat

2017. jún. 29. 23:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen működhet a dolog!
2017. jún. 30. 01:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Talan egy pàr hètig hònapig müködhetne, de gondold csak àt, akàr nagyapàd is lehetne. Gondold vègig hogy mit szeretsz benne, ès tisztàzd magadban hogy mi helyes ès mi nem
2017. jún. 30. 07:14
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Kamu kérdés!
2017. jún. 30. 07:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Amikor te leszel majd 40 éves, ő lesz 80 biztos nagyon jó lesz... Te még "élnél" ő meg örül majd,ha a szobából elvánszorog a konyháig,ha csak nem az a fajta idős ember lesz,akit az éltet ha mozoghat, tehet-vehet. Egyébként a te dolgod, de biztos,hogy elakarod pocsékolni a fiatalságodat?
2017. jún. 30. 08:17
 15/23 anonim ***** válasza:

"Félreértésen ne esete"

Egyetemista lány, mi?

2017. jún. 30. 08:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Az Autocorrect nem végzett egyetemet.
2017. jún. 30. 09:02
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként miért lenne kamu kérdés? Bőven vannak olyan idősebb urak akik simán letagadhatnának vagy 20 évet
2017. jún. 30. 09:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Milyen jó is lesz, amikor majd a 20 éves unokái nagyinak szólítanak majd. Esetleg a 40-es gyerekei anyunak. Amúgy gyereket nem akarsz? Vagy elég neked, ha a kisbabátok helyett őt pelenkázod?
2017. jún. 30. 09:42
 19/23 anonim ***** válasza:

És az autocorrect láthatatlanná is teszi a szöveget? Egyébként zseniális találmány, mert simán rá lehet fogni, ha az ember nem tud írni. :)

Az autocorrect egyébként hogyhogy nem javította át a "sziasztok!"-ot "Sziasztok!"-ra? A "Nemtudom"-ot "Nem tudom"-ra?

2017. jún. 30. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:

"Nem a pénz miatt van"

Aha. Szóval hogy gazdag az egy elhanyagolható mellėk körülmėny.

Hihető.

2017. jún. 30. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!