Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év korkülönbség. Működhet?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Egyetemista lány vagyok , aki halálosan beleszeretett egy idősebb férfiba. Nemtudom működhet e köztünk a dolog mivel ő 60 éves én pedig 20. Félreértésen ne esetek nem a pénz miatt van, egyáltalán nem. Tényleg megkedveltem , kicsit túlzottan is. Szerintetek működhet a dolog? Hogyan próbáljam elcsábítani? Köszönöm a válaszotokat
2017. jún. 29. 23:33
12/23 anonim 

válasza:

Talan egy pàr hètig hònapig müködhetne, de gondold csak àt, akàr nagyapàd is lehetne. Gondold vègig hogy mit szeretsz benne, ès tisztàzd magadban hogy mi helyes ès mi nem
14/23 anonim 

válasza:

Amikor te leszel majd 40 éves, ő lesz 80 biztos nagyon jó lesz... Te még "élnél" ő meg örül majd,ha a szobából elvánszorog a konyháig,ha csak nem az a fajta idős ember lesz,akit az éltet ha mozoghat, tehet-vehet. Egyébként a te dolgod, de biztos,hogy elakarod pocsékolni a fiatalságodat?
15/23 anonim 

válasza:

"Félreértésen ne esete"
Egyetemista lány, mi?
16/23 A kérdező kommentje:
Az Autocorrect nem végzett egyetemet.
2017. jún. 30. 09:02
17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként miért lenne kamu kérdés? Bőven vannak olyan idősebb urak akik simán letagadhatnának vagy 20 évet
2017. jún. 30. 09:04
18/23 anonim 

válasza:

Milyen jó is lesz, amikor majd a 20 éves unokái nagyinak szólítanak majd. Esetleg a 40-es gyerekei anyunak. Amúgy gyereket nem akarsz? Vagy elég neked, ha a kisbabátok helyett őt pelenkázod?
19/23 anonim 

válasza:

És az autocorrect láthatatlanná is teszi a szöveget? Egyébként zseniális találmány, mert simán rá lehet fogni, ha az ember nem tud írni. :)
Az autocorrect egyébként hogyhogy nem javította át a "sziasztok!"-ot "Sziasztok!"-ra? A "Nemtudom"-ot "Nem tudom"-ra?
20/23 anonim 

válasza:

"Nem a pénz miatt van"
Aha. Szóval hogy gazdag az egy elhanyagolható mellėk körülmėny.
Hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!