Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálam 5 évvel idősebb lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam 5 évvel idősebb lánnyal működhet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 24 éves lánnyal, én 19 vagyok. Ismerkedünk, ő tudja, hogy össze szeretnék vele jönni. Azt mondja, az 5 év a gond.Azt mondja bejövök neki, jó képű vagyok, jó arc, de az az 5 év... Viszont neki kettő éve van még az egyetemből én meg megyek dolgozni elég jó helyre. Tehát az sincs, hogy nagy lenne köztünk a szakadék. Kicsit kezdek is belezúgni. Tényleg ciki vagy gáz lenne, ha összejönnénk. Mit csináljak, hogy sikerüljön összejönnöm vele?

2017. jún. 26. 00:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek titeket. Azt tudom, hogy én nem jönnék össze egy 19 éves fiúval, akármennyire bejön is. 22 éves vagyok.

Esetleg ha szép türelmesen próbálkozol, akkor lassan, fél év vagy ilyesmi alatt lehet, hogy ki tudsz alakítani olyan szitut, hogy arra gondoljon, hogy járhattok is. Ha van rá sok-sok időd, akkor talán lehet valami. Talán.

2017. jún. 26. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Megmondta,hogy zavarja,hogy az az 5 év az ő javára,fogadd el.

Azért nem mindegy,hogy egyetem vagy érettségi után kezdesz dolgozni úgy,hogy mellé nem csinálsz levelezőn szakmát vagy diplomát,ne haragudj.

Milyen végzettséged van,hogy egy "elég jó helyre mész"? Minden ledegradálás nélkül érdekel.

Nem vagyok egy agysebész,"csak" egy nyelvszakos bölcsész ,de pl. a szakmás fodrászommal már van egy kultúrális szakadék,mert sokszor olyan dolgokat kell megmagyaráznom neki,ami az én szakomon teljesen evidens.Pedig még egy alapdiploma sincs meg.Ha szóba kerül a jövő, mindig felmerül,mert ezzel akarok kezdeni valamit.

Pedig jól menő fodrász és az a dolga,hogy minden réteggel tudjon csacsogni, ne csak a műkörmökről, szóval nem zokni agyilag.

2017. jún. 26. 00:25
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
2: Ez most az új dili? Központozatlan, helyesírási hibákkal tűzdelt szövegekben papolni az elképzelt intellektuális fölényetekről? A magyar nyelvvel is tisztába jöhetnél, bölcsészkém!
2017. jún. 26. 01:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Esetleg olyan van,hogy tisztában lehetnél.A tisztába jöhetnél a te agyszüleményed,nagyokos.
2017. jún. 26. 02:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Éppen katona leszek, ő orvosnak tanul
2017. jún. 26. 05:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nehezem mukodhet. Amugy is a lanytol fugg, hogy belemegy-e. Meg probalkozz, de csak egy kicsit es kerdezd meg. Ha megint nem a valasz hagyd, mert nem erne meg.
2017. jún. 26. 06:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak kifogás a kor részéről.
2017. jún. 26. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
4: Jézusom... Te ennyire botcsinálta bölcsész vagy? Nem érzed cikinek?
2017. jún. 26. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Emberfüggő, engem 10év alatt nem zavar a korkülönbség, de ha azt a lányt igen, akkor nem tudsz nagyon mit tenni. Általában azért jó, ha a férfi az idősebb, mert a pasik később érnek. De az is lehet, hogy nem ez a legnagyobb probléma, csak nem akart megbántani. Ha találkoznék álmaim pasijával, én akkor is nyitott lennék, ha 16éves, de érett😁
2017. jún. 26. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk igaz, hogy fordított eset van (ő 31 éves pasi, én 19 éves lány), de a korkülönbség sose legyen ok arra, hogy nem próbálod meg. Ha őt sem zavarja, és tényleg vonzódtok egymáshoz, akkor hajrá. Minden csak nézőpont kérdése.
2017. jún. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!