Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év korkülönbség sok?
A fiú 28 éves, már régóta dolgozik. Munka mellett levelezőn csinálja az egyetemet. Én nappalis hallgató vagyok az egyetemen, és mellette gyakorlatra járok.
A srac mar regota közeledik felém, de en nem akartam kapcsolatot, illetve semmibe sem belemenni vele, mert meg kellett egy kis ido, amíg elfelejtem az előző barátomat, aki az első nagy szerelem volt.
Majdnem egy ev elteltével elgondolkoztam, hogy közelebb engedem magamhoz őt, mert annyira kitartó, és meg ambiciózus és helyes is. Viszont 6 évvel idosebb nálam....ez nem nagy korkülönbség?
22/L, 28/F

Én is 28 éves férfival járok és én pedig 20 vagyok. Lassan egy éve tart és mindkettőnk eddigi legjobb kapcsolata.
Sok sikert nektek, ez a korkülönbség ne tartson vissza!

1. mivel a kérdés megfogalmazódott benned, ezért neked sok(kkkkkk)
2. felnőtt párkapcsolatok kategória, de az itt lévők 80%-a agyilag még gyerek és nem felnőtt
komolyan, egy felnőttnek hol sok a 6 év???

Na látod, ezért vagy még te is éretlen suhanc, mert:
1. a saját magánéletedhez kinek mi köze?
2. ha saját magánéletedről van szó, akkor miért gondolod azt, hogy a "barátnőid" jobban tudják, mint te, vagy hogy a véleményüknek is valamit számítani kéne?
3. miért foglalkozol mások véleményével a te életeddel kapcsolatban? egyedül nem tudod eldönteni ennyi évesen, hogy te mit szeretnél, hogy neked mi a jó?

Te járnál vele vagy a ''baratnőid''???
Nem mind1 ki mit gondol? Neked bejön jó vele,ennyi.
En párom 20 évvel idősebb,és? Senkinek nincs köze hozzá! Nekem megfelel,más vélemenye meg levanszva.
Mondjuk nekem a barátaim nem is szolnak bele a dolgaimba meg nem foglalkoznak ilyennel.
N25

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!