Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányhoz szerintetek mekkora az ideális korkülönbség pár terén?
Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 07:46
1/13 anonim válasza:
A legelső szerintem,hogy kit szeretsz. Valószínűnek tartom,hogy nem egy 60 éves férfibe fogsz normál esetbe belezúgni,hanem mondjuk egy 30-as,40-es férfibe.
3/13 anonim válasza:
Én a helyedben elsősorban 25-30 éves pasikkal ismerkednék.
4/13 anonim válasza:
A harminchoz már komolytalan mivel ott már nagyobb eséllyel kéne elköteleződni.
30/f
5/13 anonim válasza:
Ezzel kezded a pár keresést, régen rossz. Ki kötsz egy tól-ig határt és mi van, ha belezúgsz egy azon kívülibe? Próbálod elnyomni, szenvedsz, mert ép kiesett a határaidból?
6/13 anonim válasza:
+ - 5 év
de bármennyi, akivel jól érzi magát
8/13 anonim válasza:
Eléggé személyiségfüggő. Ha komoly vagy akkor a sokkal idősebbek is szóba jöhetnek ha még bulizni akarsz akkor meg a fiatalabbak is. +-5 év szerintem az átlag ami mindenképp szóba jöhet.
De pl anyukám 10 évvel idősebb apukámnál és 30 éve házasok. Semmi nem lehetetlen, ami neked jó. Ezért ne utasíts el olyat aki tetszik.
9/13 anonim válasza:
25 évesen, bő 5 évvel ezelőtt jöttem össze mostani barátommal. Akkor ő 37 volt. Nincs probléma se a korkülönbséggel, se semmi mással ;)
10/13 anonim válasza:
0-5 év a férfi javára. Még nem vagyok 25 de annál idősebb férfit nehezen tudnék elképzelni magam mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!