Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ehhez a korosztályhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ehhez a korosztályhoz vonzódom?

Figyelt kérdés

Szóval, 20 éves vagyok és már kb gimiben is észrevettem magamon,hpgy inkább az idősebb korosztályhoz vonzódom. (35-40) Most,egyetemem alatt ez cssak erősödött és nem igazán tudom,mit lehetne tenni ellene.

Volt már persze több barátom,velegy egyidősek, de most nyáron ismerkedtem egy 40 évessel és hát sokkal jobban éreztem magam.:/

Biztos hozzájárul az,hogy apám soha nem törődött velem,csak a karrierjének élt,most már nem is tartjuk a kapcsolatot,hogy elköltözött a fővárosból.

Ez normális? Lehetne tenni a dolog ellene valamit? Mert az egy dolog ,hogy jól érzem magam azzal a korosztállyal,de néha kicsit hülyének érzem magam miatta.

20L

2017. máj. 6. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg kompromisszumként a 28-30-as korosztály?
2017. máj. 6. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
40 -es pasiként a fiatal csajok vonzanak, én nem akarok ellene tenni semmit ,inkább keresgetek :)
2017. máj. 6. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne ellene tenni bármit is? Keresgélj abbol a korosztálybol.

n25

2017. máj. 6. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Ezt apakomplexusnak hívják, és sokszor az apával való nem megfelelő kapcsolat az oka.

Egyébként ha te úgy érzed jól magad, hogy idősebbekkel vagy, akkor tedd azt. Nincs törvény, hogy mindenkinek a saját korosztályából kell válogatnia.

2017. máj. 6. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok 40 éves férfi örül ennek.
2017. máj. 6. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!