Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám meggyőzni a lány anyját, hogy megengedje, hogy leutazzak hozzájuk, és találkozzunk?
Interneten megismertem egy lányt (én 21/F ő 16/L), megkedveltük egymást, mindketten úgy érezzük, hogy nagy eséllyel össze fog jönni a dolog, ezért tervbe vettük a találkozót, ami úgy nézne ki, hogy én utaznék le hozzájuk egy napra, és egyben bemutatkoznék az anyjának is. (Megjegyzés: Kb. 70 km-re lakik tőlem, anno az exemmel is hasonlóan működött a dolog, az első randi is, vagyis egy ilyen (táv)kapcsolatom már volt.)
Csak hogy az anyja ebbe nem akar belemenni, mert félti a lányát, hogy ennyi idősen nekem biztos csak egy dugásra kellene, meg hogy találjon a közelben srácot helyettem, meg hogy én biztos más lányt találnék stb. Próbálta már a lány többször is meggyőzni, de eddig mindig leintette, igazából nem is veszi komolyan az egész dolgot. Ez a huzavona megy már egy hónapja.
Szerintetek mivel tudná meggyőzni az anyját, hogy ne ítéljen így el rögtön, és engedjen meg egy találkozót?
Bármi építő jellegű ötletet szívesen fogadok, akár úgy is hogy máshogy oldjuk meg a találkozást, privátban is írhattok, illetve kérdezhettek apróbb részletekről. (Leszólásokat viszont nem kérek, hogy hagyjam a fenébe stb.)
Még annyit tennék hozzá, hogy én részemről komolyan gondolom a dolgot, tudom én is, hogy fiatal lány, nem is tudnék neki csalódást okozni, rendes hűséges párkapcsolatban gondolkodom.
Anyuka vagyok.
Ha te tènyleg olyan gerinces fickó vagy írj rá az anyuka facebook oldalára és kérj telefonszámot,röviden vázolva,hogy tisztességesek a szándékaid stb.
Viszont azzal tisztában kell legyél,hogy nem mindenki engedi szexelni a lányát 17-18-éves korig (még manapság sem)....,hogy erre is várj nem hiszem,hogy felkészültél...
Beszélj az anyjával. Nálunk is ez volt, tehát jobbat nem tudok mondani. 15 voltam, mikor megismertem a neten a páromat, aki akkor volt 21 éves. Köztünk 200 km van. Anyumnak kisebb adagokban meséltem a dolgot, majd találkozó előtt leültem vele, végül abban maradtunk, hogy hozzánk jön, itt leszünk a házban egész nap, és bemutatkozik a családnak. Azóta is együtt vagyunk, anyum persze még mindig félt engem, sosem aludtunk még együtt, és csak 2x voltam a pároméknál, kicsit ismerkedni szüleivel, de anyum akkor is ott volt. Viszont ién nyáron együtt nyaralunk, jövőre pedig megszűnik a távolság.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!