Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg a párotok?
Ugyanazon kertvarosban laktunk szuletesunk ota es kb. 12 eves kora ota tetszettem neki en meg csak tudtam hogy van :D (o a helyi altalanos suliba jart en meg be a varosba)
7.-8.-os lehettem (o 8.-9:)) egyszer nehany kozos barat reven kimentunk setalni de nem nagyon szoltunk akkor meg egymashoz csak megjegyezte a haverjanak hogy jo csajnak tart es visszajutott hozzam az info, de nem kezdtem vele semmit.:D
2-3 evvel ezutan pedig a legjobb baratomnal volt hazibuli ugyanabban az utcaban ahol ez a srac lakik, es olyan ejfel korul a hazigazda kidőlt, ő pedig bejött par barataival mondvan nincs mikrojuk es hadd pattogtassanak popcornt, ott egymasra talaltunk es csokoloztunk egesz este.:D en vegulis ennyit terveztem, nem akartam osszejonni senkivel, 15 voltam. Utana addig zaklatott hogy sokszor kimentem veluk setalni meg ide-oda es vegul osszejottunk es 6 eve egyutt vagyunk:)
21L 23F
1.: chatoldalon (gyaloglo.hu)
2.: online játékban
3.: itt
Megvetem a szórakozóhelyeket, az utcán leszólítás meg szánalmas. A párommal társkeresőn találkoztunk. Mindketten komoly szándékkal kerestünk. Bejött.
26/F
Kozos ismeros facebook posztja alatt :D
31N
Chat.hu-n. Mindketten unatkoztunk, ő rám írt, aztán egyre inkább egymásba gabalyodtunk.
A sors fintora, hogy pont akkor költözött ki végleg MAgyarországról, így fél évig csak online beszélgettünk.
Utána tudtunk találkozni, és aztán havonta 4-5 napot együtt töltöttünk.
Újévkor a közös életünk kezdetét is ünnepeltük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!