Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után ismertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után ismertétek meg a párotok barátait?

Figyelt kérdés
Mikor mutatott be? Gyakran jártok együtt szórakozni?....én több,mint másfél év után csak egy haverját ismerem:( ..bulizni egyáltalán nem voltunk még együtt...sőt Szilveszterkor is külön voltunk ( poén ,hogy még engem kért meg ,hogy találjak nekik házat a bulihoz...mikor tudta ,hogy én is szívesen mennék :/) Normális dolog ez? ...vagy én reagálom túl?:(
2009. szept. 19. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
uhhh ez nem normális dolog!! valószínű szégyel a barátod! én az eddigi barátaimnak elejétől fogva ismertem a haverjait és együtt mentünk bulizni. jó persze voltak mikor csak csajos bulit szerveztünk de nem volt annyira jelemző
2009. szept. 19. 16:33
 2/17 A kérdező kommentje:
...sokan ezt mondják...ő azt ,hogy majd bemutat, annak akit érdemesnek tart rá...nagyon rossz,de már nem is nagyon akarom mondani,mert nem akarom ,hogy muszájból vigyen el...
2009. szept. 19. 16:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

ez igy elég érdekes

mi nyáron (2 éve nyáron:D) ismerkedtünk meg,egész nyáron egyszer haverját nem láttam,ő sem enyémet,mivel elvoltunk kettesben...

aztán ősz lett,egyetem mind2nknek,evidens volt,hogy egymás barátaival összeismerkedünk,némelyikkel többet beszélek mint ő...és nemvagyunk sokkal régebb óta együtt mint ti...

nemreagálod tul:S

ő sem akar a te barátaiddal találkozni?

22/L

2009. szept. 20. 08:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát..nem tudtam még elrángatni magammal :( Pedig mindig kérdezik ,hogy hol van a barátom és annyira megismernék :( ...
2009. szept. 20. 10:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

előző kérdező vagyok megint

hány évesek vagytok?

másfél év alatt azért ez durva...egyáltalán szülei ismernek téged? vagy tieid őt?

vagy csak ugy összejárogatos együttlét ez?

mert nem tudom elképzelni,hogy ha valakik együtt vannak másfél éve,az alatt csak egymással vannak(ez csak szexre épülő kapcsolatoknál müködik igy)

2009. szept. 20. 11:25
 6/17 A kérdező kommentje:
Én 22 éves lány Ő 23 éves fiú.Persze a szüleinek bemutatott már egy hónap után...laktunk isegyütt külföldön egy ideig...ketten sokszor csináltunk programot..kirándulás stb...egyébként nem is azt akarom ,hogy minden hétvégén velük legyek..csak ,hogy megismerjem őket egyszer...vagy néha együtt menjünk el szórakozni... :/
2009. szept. 20. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

akkor nemtudok jobbat mondani,mint hogy legközelebbi alkalomkor amikor megy a haverjaihoz,egyszerüen közlöd hogy mivel jobb dolgod nincs,mész vele...

ha tiltakozik,akkor legyél drasztikus,kérdezz rá,hogy mégis miért nem mer téged megmutatni neki...

2009. szept. 20. 14:12
 8/17 anonim ***** válasza:

érdekes

engem egy hét után bemutatott az összes lehető barátjának és mindenképpen meg akart ismerkedni az enyémekkel :O

szerintem ez nem normális dolgog

valami ne stimmel nála

midnenképp beszáld meg vele

2009. szept. 29. 19:42
 9/17 anonim ***** válasza:
hát elég érdekes:S a volt pasim engem a haverjainak 2hónap után mutatott be...aztán a mostani barátom meg már a 2. héten be fog mutatni mert csütörtökön van a napja!:)de sztem mindenki másképp fogja fel ezt a haveri dolgot...vagy lehet félt a haverjaitól?:O vagy h rámászna az egyik?:)
2009. szept. 29. 20:02
 10/17 A kérdező kommentje:
nem hinném,hogy féltene...de jó Nektek! :( ...már lehet el se mernék menni,hülyánm érezném magam vagy nem is tudom :(...persze az is jó ,hogy az én barátaim fent laknak Pesten és ritkán járnak haza és én is ritkán tudok felmenni így a hétvégét is általában egyedül töltöm mostanában :( *de utálom ezt már*
2009. szept. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!