Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ismertétek meg a párotok barátait?
ez igy elég érdekes
mi nyáron (2 éve nyáron:D) ismerkedtünk meg,egész nyáron egyszer haverját nem láttam,ő sem enyémet,mivel elvoltunk kettesben...
aztán ősz lett,egyetem mind2nknek,evidens volt,hogy egymás barátaival összeismerkedünk,némelyikkel többet beszélek mint ő...és nemvagyunk sokkal régebb óta együtt mint ti...
nemreagálod tul:S
ő sem akar a te barátaiddal találkozni?
22/L
előző kérdező vagyok megint
hány évesek vagytok?
másfél év alatt azért ez durva...egyáltalán szülei ismernek téged? vagy tieid őt?
vagy csak ugy összejárogatos együttlét ez?
mert nem tudom elképzelni,hogy ha valakik együtt vannak másfél éve,az alatt csak egymással vannak(ez csak szexre épülő kapcsolatoknál müködik igy)
akkor nemtudok jobbat mondani,mint hogy legközelebbi alkalomkor amikor megy a haverjaihoz,egyszerüen közlöd hogy mivel jobb dolgod nincs,mész vele...
ha tiltakozik,akkor legyél drasztikus,kérdezz rá,hogy mégis miért nem mer téged megmutatni neki...
érdekes
engem egy hét után bemutatott az összes lehető barátjának és mindenképpen meg akart ismerkedni az enyémekkel :O
szerintem ez nem normális dolgog
valami ne stimmel nála
midnenképp beszáld meg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!