Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ismertétek meg a párotok barátait?
Hát, én lassan 1 éve vagyok együtt a párommal (10 hónap), de még egyetlen barátját sem ismerem. Legalábbis személyesen. Egyikükkel már váltottam pár szót telefonon, ez minden. Tudom, h két közeli barátja van, és már nagyon régóta szeretnék találkozni velük, de eleddig még nem jött össze. Viszont nem is szokott velük gyakran eljárni, főleg nem bulizni. Időnként megisznak pár sört, de ennyi.
Amúgy viszonylag sokat vagyunk együtt a 100 km távolság ellenére is, de az messze van a bulizástól, szerencsére egyikünk sem olyan alkat.
Viszont azt én is nehezen tűrném, ha nélkülem akarna szilveszterezni, vagy ilyesmi.
Nem tudom, hogy túlreagálod -e, vagy sem, mindenesetre különös... Nem akarlak ilyennel riogatni, de általában akkor szokott ilyesmi előfordulni, ha az illető szégyelli a párját.
Remélem, nálatok nem ez a helyzet áll fönn.
23/L
20:22-es vagyok. Még annyit, h ő ismeri az én barátaimat, vagyis közülük azt a kettőt, akik a legközelebb állnak hozzám, és egyik tali sem volt úgymond betervezve, h "na most akkor megismered a legjobb barátaimat", hanem úgy alakult a program. Viszont az ő barátaival nehezebb lenne összeegyeztetni, mivel hárman három különböző helységben laknak.
Én is azt tanácsolnám neked, h nyíltan mondd el neki, h kíváncsi vagy a barátaira, és legalább egyszer vigyen el magával, ha velük találkozik.
Hát, nem akarok semmi rosszat mondani, de elég érdekes ez így...
Lenne egy ötletem, csak félő, h azzal csak rosszabb lenne, mint jobb.
De én azt csinálnám,h
"ha te nem vállalsz föl a barátaid előtt, majd én sem vállallak föl az enyémeim előtt." - de nem hiszem, hogy ez őt meghatná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!