Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után ismertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után ismertétek meg a párotok barátait?

Figyelt kérdés
Mikor mutatott be? Gyakran jártok együtt szórakozni?....én több,mint másfél év után csak egy haverját ismerem:( ..bulizni egyáltalán nem voltunk még együtt...sőt Szilveszterkor is külön voltunk ( poén ,hogy még engem kért meg ,hogy találjak nekik házat a bulihoz...mikor tudta ,hogy én is szívesen mennék :/) Normális dolog ez? ...vagy én reagálom túl?:(
2009. szept. 19. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát, én lassan 1 éve vagyok együtt a párommal (10 hónap), de még egyetlen barátját sem ismerem. Legalábbis személyesen. Egyikükkel már váltottam pár szót telefonon, ez minden. Tudom, h két közeli barátja van, és már nagyon régóta szeretnék találkozni velük, de eleddig még nem jött össze. Viszont nem is szokott velük gyakran eljárni, főleg nem bulizni. Időnként megisznak pár sört, de ennyi.

Amúgy viszonylag sokat vagyunk együtt a 100 km távolság ellenére is, de az messze van a bulizástól, szerencsére egyikünk sem olyan alkat.

Viszont azt én is nehezen tűrném, ha nélkülem akarna szilveszterezni, vagy ilyesmi.

Nem tudom, hogy túlreagálod -e, vagy sem, mindenesetre különös... Nem akarlak ilyennel riogatni, de általában akkor szokott ilyesmi előfordulni, ha az illető szégyelli a párját.

Remélem, nálatok nem ez a helyzet áll fönn.

23/L

2009. szept. 29. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:

20:22-es vagyok. Még annyit, h ő ismeri az én barátaimat, vagyis közülük azt a kettőt, akik a legközelebb állnak hozzám, és egyik tali sem volt úgymond betervezve, h "na most akkor megismered a legjobb barátaimat", hanem úgy alakult a program. Viszont az ő barátaival nehezebb lenne összeegyeztetni, mivel hárman három különböző helységben laknak.

Én is azt tanácsolnám neked, h nyíltan mondd el neki, h kíváncsi vagy a barátaira, és legalább egyszer vigyen el magával, ha velük találkozik.

2009. szept. 29. 20:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem egyszer mondtam... valami olyan volt a válasz ,hogy majd..vagy ,hogy eddig nehezen lehetett volna összehozni( nem is tudom már...30km-re lakunk egymástól egyébként )..volt olyan is ,hogy egy boltban összefutottunk két ismerősével és nekik sem mutatott be pedig elvileg ők is a baráti körébe tartoznak és már azon "nevettem" ,hogy mondtam neki ,hogy most miért nem mondta ,hogy ki vagyok..aztán pár perc múlva a pénztárnál is találkoztunk velük...utóbbi egy hónapban kétszer hívott...ez már valami ,bár tudta ,hogy már van egy olyan programom amit nem tudok elhalasztani ( és ezt tudta is jól )
2009. szept. 29. 20:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért és a szó ismétlésekért!Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 29. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
sántit a dolog..
2009. szept. 30. 07:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát, nem akarok semmi rosszat mondani, de elég érdekes ez így...

Lenne egy ötletem, csak félő, h azzal csak rosszabb lenne, mint jobb.

De én azt csinálnám,h

"ha te nem vállalsz föl a barátaid előtt, majd én sem vállallak föl az enyémeim előtt." - de nem hiszem, hogy ez őt meghatná...

2009. szept. 30. 19:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondhatom, mert hiába hívtam őt a társaságomba..nem akart jönni..maximum akkor ,ha házibuli lesz..tehát szórakozóhelyre,iszogatni,beszélgetni nem jön :( .
2009. szept. 30. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!