Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hol ismertétek meg a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismertétek meg a párotok?

Figyelt kérdés
Leginkább olyanok sztorija érdekelne akik nem szórakozóhelyen ismerték meg egymást.
2017. jún. 26. 19:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Itt, suli, utca
2017. jún. 26. 19:06
 2/17 Heart of Darkness ***** válasza:
Nem most volt hanem régebben és nem is vagyok már együtt vele, de én őt hazafele egy távolsági buszon ismertem meg úgy, hogy mellém ült. Beszélgettünk picit, kedvesnek és aranyosnak tűnt. Felvettük egymást facebook-ra majd sokáig csak beszélgettünk egymással és olyan hirtelen de kialakult egyfajta szeretet szerűség köztünk. Szóval nem egy szórakozó helyen, de mégis semmi extra.
2017. jún. 26. 19:12
 3/17 anonim ***** válasza:

Jelenlegi páromat: egyik haverom unokatesója, én átmentem ehhez a haveromhoz valamiért, ő meg épp nála volt, lyukasra hegesztett, olajos mackónadrágban és egy ezer éves pólóban babrált a kocsijával. :D Szóba elegyedtünk, mármint beszélgetni kezdtünk úgy hármasban. Utána relatíve sokszor találkoztunk, mikor átmentem ehhez a haveromhoz. 2 évig kerülgettük egymást, mire összejöttünk.

Ex 1: középsuliban volt még anno évfolyamtársam, szóbeli érettségik környékén jöttünk össze.

Ex 2: egyetemi csoporttársam volt.

2017. jún. 26. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én társkeresőn, de nincs sztori - minden sorával egyetértettem az adatlapján, ezek után meg akartam ismerni, és ráírtam.
2017. jún. 26. 19:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Baráti társaságon belül. A sztori gondolom innentől nem lényeg.
2017. jún. 26. 19:23
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

A párom nővére is így ismerte meg a barátját még régen, a buszon :D Ők bő 10 éve vannak együtt, lassan esküvő.

Amúgy még pár ismerősömről tudok esetleg írni:

Barátnő 1: egy volt középsulis osztálytársával jött össze 2 évvel ballagás után

Barátnő 2: egy volt általános sulis évfolyamtársával jött össze 7 évvel az általános vége után

Barátnő 3: politikai rendezvényen ismerkedtek össze a vőlegényével

Barátnő 4 & Haver 1: barátnőkkel elmentünk nyaralni a Balatonra, kedves ismerős családtól béreltünk apartmant, aztán ők is lejöttek a szomszédba, a fiuk meg néha odacsapódott hozzánk, aztán egyik lánnyal összemelegedtek.

Haver 2: volt osztálytársakkal szokott online játszani, ők meg ismertek valami csajt, akit hívtak teamspeakre, így kezdtek dumálni, aztán egy házibuliban jöttek össze, ahol ez a gamer társaság volt

Haver 3: koncerten ismerkedett össze a barátnőjével

Hirtelen ennyien jutottak eszembe a közelebbi baráti körből.

2017. jún. 26. 19:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Hosszú évekig a szomszédom volt, mielőtt bejelöltem volna Facebookon. A jelölés után rám írt, randiztunk, és ma már a vőlegényem. :D
2017. jún. 26. 20:12
 8/17 anonim ***** válasza:

Az egyetemen ismertem meg, mindketten gólyák voltunk. Nekem nagyon tetszett, de nem lett semmi.

Évekkel később felköszöntöttem a szülinapján. Ő elhívott ebédelni és szép lassan kialakult.

2017. jún. 26. 20:20
 9/17 anonim ***** válasza:

régóta tetszett, egyszer aztán feléjük mentem motorral, ő kint nyírta a füvet, én megálltam és leszólítottam.

5 évig voltunk együtt.

a többit meg haveri társaság, itt, fesztiválon.

2017. jún. 26. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:

Az omegle nevű beszélgetős oldalon. Nem azzal a céllal mentünk fel, hogy perverzkedjünk vagy hülyeségekről dumáljun, mint a legtöbben. Pont az hozott össze minket, hogy mindketten értelmes beszélgetésre vágytunk. Az első alkalom után megadta a számát, de nem mertem felhívni. Egy hónappal később újra beszéltünk, ugyanott. Akkor már tudtam, hogy ez jel a sorstól és nem engedhetem el őt. Ez nagyjából 2,5 éve történt. Távkapcsolatnak indult, de azóta többet is együtt tudtunk lenni szerencsére. Az a csavar még a sztoriban, hogy 12 év korkülönbség van köztünk (negatív vélemények kíméljenek), és ő nekem az első. Nagyon egymásba szerettünk, megmentette a lelkem.

L/19

2017. jún. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!