Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg a párotok?
Jelenlegi páromat: egyik haverom unokatesója, én átmentem ehhez a haveromhoz valamiért, ő meg épp nála volt, lyukasra hegesztett, olajos mackónadrágban és egy ezer éves pólóban babrált a kocsijával. :D Szóba elegyedtünk, mármint beszélgetni kezdtünk úgy hármasban. Utána relatíve sokszor találkoztunk, mikor átmentem ehhez a haveromhoz. 2 évig kerülgettük egymást, mire összejöttünk.
Ex 1: középsuliban volt még anno évfolyamtársam, szóbeli érettségik környékén jöttünk össze.
Ex 2: egyetemi csoporttársam volt.
A párom nővére is így ismerte meg a barátját még régen, a buszon :D Ők bő 10 éve vannak együtt, lassan esküvő.
Amúgy még pár ismerősömről tudok esetleg írni:
Barátnő 1: egy volt középsulis osztálytársával jött össze 2 évvel ballagás után
Barátnő 2: egy volt általános sulis évfolyamtársával jött össze 7 évvel az általános vége után
Barátnő 3: politikai rendezvényen ismerkedtek össze a vőlegényével
Barátnő 4 & Haver 1: barátnőkkel elmentünk nyaralni a Balatonra, kedves ismerős családtól béreltünk apartmant, aztán ők is lejöttek a szomszédba, a fiuk meg néha odacsapódott hozzánk, aztán egyik lánnyal összemelegedtek.
Haver 2: volt osztálytársakkal szokott online játszani, ők meg ismertek valami csajt, akit hívtak teamspeakre, így kezdtek dumálni, aztán egy házibuliban jöttek össze, ahol ez a gamer társaság volt
Haver 3: koncerten ismerkedett össze a barátnőjével
Hirtelen ennyien jutottak eszembe a közelebbi baráti körből.
Az egyetemen ismertem meg, mindketten gólyák voltunk. Nekem nagyon tetszett, de nem lett semmi.
Évekkel később felköszöntöttem a szülinapján. Ő elhívott ebédelni és szép lassan kialakult.
régóta tetszett, egyszer aztán feléjük mentem motorral, ő kint nyírta a füvet, én megálltam és leszólítottam.
5 évig voltunk együtt.
a többit meg haveri társaság, itt, fesztiválon.
Az omegle nevű beszélgetős oldalon. Nem azzal a céllal mentünk fel, hogy perverzkedjünk vagy hülyeségekről dumáljun, mint a legtöbben. Pont az hozott össze minket, hogy mindketten értelmes beszélgetésre vágytunk. Az első alkalom után megadta a számát, de nem mertem felhívni. Egy hónappal később újra beszéltünk, ugyanott. Akkor már tudtam, hogy ez jel a sorstól és nem engedhetem el őt. Ez nagyjából 2,5 éve történt. Távkapcsolatnak indult, de azóta többet is együtt tudtunk lenni szerencsére. Az a csavar még a sztoriban, hogy 12 év korkülönbség van köztünk (negatív vélemények kíméljenek), és ő nekem az első. Nagyon egymásba szerettünk, megmentette a lelkem.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!