Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy ismertétek meg a jelenlegi párotok?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy élőben ismerkedjek :ĐNa ne csak a szátok járjon, sikerstorykat kérek. :) Hadd lássuk ki mire képes.2012. aug. 3. 23:10
1/17 anonim válasza:
Itt úgy hazudik az ember ahogy a szél is átfú a drótkerítésen, szóval csak óvatosan azzal hogy mit hiszel el.
2/17 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember,vagy haveri társaságon belül,vagy neten,vagy szórakozóhelyen ismerte meg a párját.
3/17 anonim válasza:
Nálam 3 forma volt: 1. buliban - na az nem volt túl sikeres. 2. - netes társkereső - egy hosszú és felejthetetlen és egy rövid és felejthetetlen kapcsolat- 3. ismerősi boronálás - ő lett a férjem.
4/17 anonim válasza:
Amerikai barátnőm van! Casey. Születésünk óta ismerjük egymást!
6/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
A mostani barátomat gólyatáborban ismertem meg az egyetemen. Rohadtul unszimpatikus volt, egy nagyképű bunkónak tartottam, és az érzés kölcsönös volt az ő részéről is. Kb 2napig bunkóskodtunk egymással, aztán minek után a táborban egy szobába szállásoltak minket elkezdtünk 2 nap után beszélgetni, és rájöttünk, hogy nem is olyan hülye a másik, aztán jóba lettünk, majd a legjobb barátom lett, a többi meg jött magától. Jövő héten költözünk össze :)
10/17 anonim válasza:
Barátomat úgy ismertem meg, hogy a metrónál a kezembe nyomott egy cetlit. A cetlin egy kérdés volt, és a facebook elérhetősége. A kérdés az volt miért mosolygok ha összenézünk? [Vidékről bejárós Ő is, Én is, egy buszon jártunk, meg metró, meg villamos]. Így ismerkedtünk meg, bár neki még ekkor volt barátnője... De azóta már 4 hónapja együtt vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!