Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy ismertétek meg a jelenlegi párotok?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy élőben ismerkedjek :ĐNa ne csak a szátok járjon, sikerstorykat kérek. :) Hadd lássuk ki mire képes.

2012. aug. 3. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mentem az utcán és megláttam egy elképesztően szép lányt. Mondom ezt nem szabad hagyni. Megyek utána erre befordul egy szűkebb utcára, de mire odaértem láttam, hogy megállította egy ronda hajléktalan, és elkezdte molesztálni tapogatni, majd egyre durvább lett. Gondoltam, hogy meg tudom magam védeni, odamnetem, mégse hagyhattam, hogy ezt a szépséget bántsák. Odamentem hátúlról és a nyakánál elfogtam a pasit, erre az hirtelen kifordult a fogásból, és velem szembe került. Ránéztem a csajra, aki nagyon meg volt rémülve, de önbizalmat adott annyira lenyűgözött. Mondtam a pasinak, hogy hagyja békén. Erre a pasi nekem ugrott le tudtam küldeni a földre, de a lány közbe mögémjött és húzott, hogy ne legyen bunyó. Az a f.sz pasas megütötte a lányt, aki elájult, aztán előkapott egy kést, és hátulról neki szegezte a nyakamnak. És mondta, hogy rosszul tettem, hogy ellene fordultam. Próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de ő erősködött, hogy nagyon nem vagyok az ínyére. A csaj feküdt a földön. Nagyon be voltam szarva. Mondta az a szerencsétlen, hogy meg akarta dugni, de most ő vagy elvágja a nyakam, vagy elhúzok, és ő úgy eszméletlenül megdugja...Erre nem is tudom hogy, de észrevétlenül lassan felvittem a kezem, és megfogtam a kést fogó kezét, és kibújtam a szorításból, de közben megvágta az oldalam, de nem éreztem közvetlen akkor. Csak miután kitörtem a vállát úgy kifordítottam a kezét. El kezdett kiabálni, erre én leszakítottam a pólóját, és beletömtem a szájába, majd nyakon ütöttem, minek következtében leesett a földre. Fogtam a csajt, és elfutottam vele együtt. Hazág futottam felmentem, leporoltam a dzsekijét, felébredt, adtam neki vizet. Persze rögtön levágta, hogy mi volt a szitu. Mondta, hogy mivel érdemelte ezt ki, mert látta az oldalam is. Mondtam neki, hogy egy ilyen szép lányért bármit! És erre adott egy csókot! Azóta vagyunk együtt. Akkor mindketten 17 voltunk. Most 18.
2012. aug. 3. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:
ja... ez az aranyalmás sztori nem?
2012. aug. 3. 23:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem ez halál komoly. Van olyan ember is, aki nem hazudik. De nekem mind1 mit hisztek, az a fontos, h nekem mit mond ez a történet...
2012. aug. 3. 23:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Detto, mint a 12-es. Csak én akkor 15 voltam, a lány 12.

Ma 34 vagyok, van két szép gyerekünk.

2012. aug. 4. 00:07
 15/17 dev dam ***** válasza:
piacon
2012. aug. 4. 00:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Soha sehol........
2012. aug. 4. 00:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Válaszoltam itt egy kérdésére, aztán elkezdtünk dumálni a közös érdeklődési kör miatt, privátban folytattuk-->MSN-->facebook, itt láttam képet is ahol megtetszett--->randiztunk és már az első randin sejtettük, hogy nekünk kötelező összejönni, fél éve vagyunk együtt és azt mondhatom, hogy tökéletes a kapcsolatunk.
2012. aug. 4. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!