Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismertétek meg a jelenlegi párotokat?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Elötte hány barátnőtök/barátotok volt? Mióta vagytok együtt?2010. máj. 10. 15:36
1/12 anonim válasza:
Én (lány)21 vagyok a párom 24.a párom előtt 4 barátom volt. A párommal 5 és fél éve vagyunk együtt!Vele szeretném leélni az életemet!Ő az igazi nekem.....!14 voltam mikor összejöttünk....imádom őt!!!XD
2/12 anonim válasza:
Jaj és úgy ismertem meg a bátyámon keresztül!Volt osztálytársak meg persze jó haverok.....XD
3/12 anonim válasza:
Én (lány) 21 vagyok, a párom 30. Nekem előtte 2 barátom volt, neki 4. Két és fél éve vagyunk együtt, számomra ő a nagy Ő.
5/12 anonim válasza:
milyen 5?majd 6 éve vagyunk 1ütt!!!Te tudod jobban vagy én,hogy mióta vagyok a párommal........?na mind 1!
6/12 anonim válasza:
Nos te írtál 5és felet, de ok! Legyen 6! 21vagy. Abból leveszed a 6ot az sem 14! Lol! Szintem te se tod mivan!
7/12 anonim válasza:
de még mindig jobban tudom mint te.....XD
8/12 anonim válasza:
ha 14 évesen jöttetek össze akkor csak 19 vagy.. vagy most vagy 14 ? :)
9/12 anonim válasza:
Egyeske! Te matekból is egyes lehetsz, de legalábbis naon buta, h nem veszed észre magad! Lol
10/12 anonim válasza:
14+6=20... Azaz te most semmiképp nem lehetsz 21, ha 14 évesen jöttetek össze... vagy pedig nem 6, hanem 7 éve vagytok együtt :D Fene jobban tudja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!