Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hozzam helyre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre?

Figyelt kérdés
2 éve kidobtam a pasim, amikor benyögte, hogy ő mostantól nem akar soha dolgozni többet. Tudtam, hogy van pénze, de azt hittem, hogy örökre otthon fog ülni bevétel nélkül. Azóta beindított egy vállalkozást és dől a lé. Nekem ezalatt a 2 év alatt csak gyökerek jutottak. Neki tudom, hogy nem volt senkije. Szerintem azóta is csak engem szeret, és biztos nem tudott továbblépni. Nem tudom, hogyan kerüljek hozzá megint közel.
2017. jún. 23. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az szűrődik le, hogy a dolog központi része a "dől a lé", és hogy ezért akarod visszakapni. A léhűtőből egy sikeres vállalkozó lett, és emiatt máris máshogy tekintesz rá. Nem őt magát akarod újra, hanem a sikeres énjét. Felületes gondolkodás, és elég rafkós is vagy, mert próbálod előadni az érzelmes nőt, de én átlátok a szitán:) Hagyd a francba, sokkal jobbat érdemel nálad.
2017. jún. 23. 16:58
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem érted. Sosem volt munkakerülő. Csak azt mondta, nem akar többet dolgozni. Én azt hittem, otthon fog ülni, és azt akarja, dolgozzak én. Én nem tudtam, hogy ő úgy érti, hogy vállalkozása lesz és ő lesz a vezetője. Ha ezt tudom, nem is dobom ki.
2017. jún. 23. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Te meg ingyenelo riba...nc vagy
2017. jún. 23. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
A beszelgetes ennyiben ki is merult hogy o tett egy kijelentest, te pedig erre azt hitted hogy...aztan kidobtad? Nem ertem ez hogy lehet, de azt ertem hogy a parod miert nem fog visszamenni hozzad. Ti nem ertitek egymast szerintem.
2017. jún. 23. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Troll kérdésnek tűnik ez nekem. El tudja bárki képzelni, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél csak annyit nyög be, hogy ő nem akar többet dolgozni, azt viszont nem, hogy vállalkozást indít (ami szintén munka, csak még te is vagy felelős mindenért).

Az a sejtésem, hogy a kérdező csak nőgyűlölő kommenteket akar kiprovokálni. Elég unalmas ez már.

2017. jún. 23. 17:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó, hogy te el tudod dönteni, hogy troll kérdés, míg másnak ez égető problémát jelent. Empátia az nincs benned. :S
2017. jún. 23. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézd az lehet hogy nem felejtett el meg még szerelmes beléd de ha neki is van tartàsa akkor nem fogad vissza!És ha nyomulsz akkor azt szűri le hogy csak a pénzére hajtol!
2017. jún. 23. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, mennyire vagy őszinte, ez a hajó már elment.

Külső szemlélőnek csak és kizárólag az fog lejönni, hogy a pénze miatt mennél vissza hozzá - sajnos ezt már mindegy, hogy csűröd-csavarod. Vezethet téged a legnemesebb szándék, a látszat akkor is ez.

Tanulság a jövőre: mindig előbb gondolkodj, aztán cselekedj! Párkapcsolatban alapvető a kommunikáció.

2017. jún. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!