Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy olyan legyen mint az elején?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném kérniva segítségeteket, tanácsotokat. A történet pedig a következő: Tavaly Májusban jöttem össze egy lánnyal 11 hónapig voltunk együtt ebből 8-9 hónapig volt jó minden aztán csak veszekedések, csúnya beszédek stb. Én is csináltam olyat amit nem kellett volna meg a lány is. Azzal az okkal szakított a 11-dik hónap után, hogy kikezdtem 2 lánnyal mellette (bosszúból). Kb másfél hónapon keresztül próbáltam magam visszakönyörögni, próbáltam helyre hozni de nem hagyta, megpróbáltam mindent. Aztán suliban nyári szünet lett és utána egy nappal lementem vidékre nyaralni rokonokhoz és ott összejöttem egy lánnyal. Ezt megtudta az ex barátnőm és fordult a kocka, ő könyörgött, hogy ne hagyjam magára, ne tegyem ezt vele stb. Én meg akkor már úgy éreztem, hogy nekem ő nem kell már nem érdekel és azt mondtam neki, hogy menjen bulizgatni a barátnőjeivel, pasizni vsgy amit csak akar eddig nem kellettem sajnálom. Aztán nem beszéltünk le is tiltott facebook-on, hogy ne lássa, hogy milyen képet teszek fel amin az új barátnőmmel vagyok vagy hogy mit írunk egymás adatlapjára. Aztán szakítottam az új barátnőmmel rá 2 napra felkeresett a ex barátnőm. Beszélgettünk mindennap (facebook-on) esténként de újra csak veszekedések lettek. 1-2 napig azt mondta, hogy szeret, hiányzok neki stb, aztán 4-5 napig vagy veszekedés volt és olyanokat vágott hozzám, hogy felejtsem el többet nem beszél velem meg hasonlók, vagy normálisan beszéltünk és akkor mondtsm neki, hogy találkozzunk és beszéljünk úgy sokkal jobb lenne erre jöttek a kifogások (nem tudja mikor ér rá, nem engedik el a szülei a kapun kívül sehova, nem jó ötlet mert csak veszekednénk úgyis), próbáltam felidézni a régi szép dolgokat, próbáltam közeledni felé, elmondtam neki mit érzek iránta és hogy jobb lenne neki is meg nekem is ha helyre tudnánk hozni de ő lesz*rja az egészet, nem érdekli semmi, nem mutatja ki, hogy mit érez vagy mit nem, nem próbál velem kicsit többet beszélgetni inkább más dologgal foglalkozik, ha esténként beszélünk is akkor csak az unalmas (mizu, hogy vagy, mit csináltál ma) szövegeket írja, nem is érdeklődik felőlem, egyszer azt mondja ugyanúgy érez mint régen egyszer meg azt mondja, hogy már nem úgy szeret. De viszont féltékenykedik meg ahogy veszekszik velem azt látom, hogy fáj neki, hogy más lánnyal voltam meg, hogy kikezdtem mellette két lánnyal. De akármit csinálok vagy mondok hiába az egész. Játsza, hogy ő milyen erős kemény csak de közbe nem az egyáltalán. Szerintetek mit tehetnék, hogy újra a régi legyen minden ő is normális legyen mint amikor megismertem és újra együtt lehessek vele? Aki tud segíteni valami jó tanáccsal az írja már meg legyen szíves, nagyon fontos lenne mert én nem tudom mit tegyek. :( Egyébként én 17 vagyok a lány pedig 16. Oltogatásokat meg baromságokat nem kérek!

#szerelem #veszekedés #tennivaló #hogyan hozzam helyre
2014. szept. 7. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Bakker ne írjál már mindent egybe!

Alsóban nem tanultál fogalmazást írni? Tudod, bevezetés, tárgyalás, befejezés.

2014. szept. 7. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Soha nem lesz olyan szép és jó, mint az elején. Mind a ketten vaskosan hibásak vagytok, és soha nem fogtok tudni egymásra úgy nézni, hogy elfelejtődjön az, amit csináltatok.

De ne is haragudj, a leírás alapján egyikőtök sem érett semmilyen párkapcsolatra. Talán érdemes várnotok arra, hogy érettek legyetek, és utána kezdeni bármilyen kapcsolatba. Bosszúból kikezdeni más lányokkal, csúnyán beszélni, veszekedni, gyerekesek vagytok.

2014. szept. 7. 16:53
 3/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló igazad van gyerekesek vagyunk. De akkor mit csináljak? Szenvedjek?
2014. szept. 7. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni, egy 16 éves kislánytól ne várj felnőttes viselkedést.

Esetleg ne flörtölj más lányokkal, ne kezd ki másokkal, amikor kapcsolatban vagy. Ne veszekedjetek, ne beszéljetek csúnyán egymással.

2014. szept. 7. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Ignorálni, tovább lépni, lezárni.

Ez nem vezet sehova és addig tart, ameddig az exbarátnőd nem talál magának másik kapcsolatot. Akkor békén fog hagyni és igazából most sem érdekled, csak a sérelmein szeretne erőt venni, az összes többi körítés.

2014. szept. 7. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha csak a sérelmein szeretne erőt venni akkor miért féltékeny? Miért keresett fel? Valamit biztos érez irántam csak én ezt nem érzem meg nem látom rajta. Nem mutatja ki és nem érezteti velem. Biztos, hogy meg lehet menteni még ezt a kapcsolatot csak nem tudom, hogy hogy érjem el nála azt, hogy megtudjunk beszêlni mindent.
2014. szept. 8. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmenteni sajnos.

Tudod, az emberek ha összekerülnek, reagálnak egymásra.

Figyeld meg majd, hogy ki mit hoz ki a másikból, mert az megmarad. Ő normál esetben is rosszul reagál rád, nem tisztel és szerintem nem is szeret. Aki szereti a másikat, az nem bátnja, hanem örül neki. A féltékenység és amit leírsz, az nem rólad szól, hanem az ő egójáról.

Vagy vállalod, hogy végig ilyen hektikus lesz az egész és egyszer majd lelép egy nagy szenvedélyre, vagy mostmár férfiasan nemet mondasz az egészre és sokkal nagyobb esélyed van egy klassz lánnyal találkozni, mint eg yilyen zaklatott helyzetben toporogva.

Ezt a kapcsolatot el kell engedni és kész.

2014. szept. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!