Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy megint szerelmes legyen belém hogy télleg izzon köztünk a levegő mint az elején?
Figyelt kérdés
A párommal már régóta együtt vagyunk és eléggé eltávolodtunk egymástól, szeret engem csak már nem olyan mint volt leginkább a hisztieim miatt. Mit tegyek amivel helyre hozhatnám a dolgot? segítsetek nem látok kiutat ebből :(2013. szept. 23. 21:58
1/5 anonim válasza:
Türelem. És tegyél meg mindent érte. Lehet, hogy hónapokba fog telni, de ha mindent megteszel meg lesz az eredmény. Várd rendszeresen finom vacsorákkal, dicsérd meg a vonzó tulajdonságait, sz0pd le gyakran stb.
2/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén ebből nincs kiút! Aki mást mond az hazudik. Már megszokott téged és szeret, de többet sosem lesz szerelmes beléd, azért mert már ismer. Ez kémia, a szervezete nem termeli már a "szerelem" hormonokat, ezt már csak egy számára idegen szimpatizáns tudja kiváltani.
A szerelem evolúciós szempontból fontos, segít összekapcsolni egy párt. De sosem tart örökké, viszonylag hamar kialszik és az a láng sosem fog égni többé. A törődés és a szeretet viszont tarthat, ami ugyanolyan szép sőt még szebb tud lenni!
3/5 A kérdező kommentje:
de valahogyan csak jobbá lehet tenni. csak nem tudom hogy hogyan
2013. szept. 23. 22:08
4/5 anonim válasza:
Ha nem merítettétek még ki teljesen a szexuális fantáziáit, és te bevállalod őket, sztem fel tudod szítani benne a tüzet. Vszeg megkérdezheted róla őszintén (sok év után, jó kapcsolatban), csak meg ne lepődj a válaszokon...
5/5 anonim válasza:
Akkor lesz újra szerelmes, ha elveszíthet.
"de valahogyan csak jobbá lehet tenni. csak nem tudom hogy hogyan"
Morbid valaszok jonnek:
-kapj egy csokor viragot
-hagyd el
-legyen baleseted
Egybol meglatod a csillogast a szemeben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!