Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam helyre a kapcsolatunkat, ha úgy érzem, hogy megcsal, már nem érdeklem annyira?
Figyelt kérdés
annyi biztos, hogy nem a szex minőségével, vagy mennyiségével van gond, szerintem valami érzelmi oka van. Fel szeretném pezsdíteni a kapcsolatunkat. Adnátok tippeket, hogy hogyan csináljam?
18/L
2013. dec. 6. 23:10
1/10 anonim válasza:
Ha megcsal, akkor mért akarsz vele maradni? Hogy bírod ezt elviselni? Én tuti tiszta ideg lennék, és kivágnám.
2/10 A kérdező kommentje:
mert nem biztos... ez csak olyan megérzés...
de amúgy ha így is lenne, nem akarnék róla tudni.. csak azt akarom, hogy ne akarjon megcsalni. hogy elég boldog legyen velem ahhoz, hogy ne keressen mást..
2013. dec. 6. 23:15
3/10 Költőnő? válasza:
először talán bizonyosodj meg róla
kicsit ellentmondásos a cím, illetve a "nem akarok róla tudni" ha úgy van...
ez csak nekem nem egyértelmű?
4/10 A kérdező kommentje:
Sok kissebb jel van, amiről összesítve erre következtetek. De itt nem a megcsalás a lényeg... lehet, hogy fura vagyok, de amíg nem látom a 2 szememmel, vagy nem mondja el, addig nem akarok ezzel foglalkozni. csak azt tudom, hogy már nem olyana kapcsolatunk, mint az elején... kevesebbet találkozunk, beszélgetünk, kevésbé kívánja a szexet, és amikor van, akkor is olyan érzelemmentes... pedig szeretjük egymást. Csak szeretnék ötlenetekt, hogy hogyan izzítsam fel megint akapcsolatunkat, mert kezd ellaposodni.
2013. dec. 6. 23:25
5/10 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Egy idő mulva minden kapcsolat megváltozik, a heves szerelmből erősebb szeretet lesz. A nagy lángból parázs lesz csak, próbálj meg ujra szikrát adni neki. Lehet, hogy te is változtál, csak ő nem mondja.
6/10 Költőnő? válasza:
egy párhuzamos topikban épp arról próbáljuk kevesebb sikerrel többen meggyőzni a kérdezőt, h ez törvényszerű h változik/átalakul a kapcsolat egy idő után.
7/10 Költőnő? válasza:
jahh igen és elég fura h szted több jel is erre mutat, de Te mégsem akarod tudni ha úgy van. Nekem ez fura. Ha kiderülne, h tényleg ez volt, én gyanakodtam, de minden erőmmel a kapcsolat felpezsdítésén dolgoztam, miközben ő vígan félrekufircolt: háááát... én nagyon méltatlannak érezném ám.
8/10 Költőnő? válasza:
mondjuk még nagyon fiatalka vagy.
9/10 A kérdező kommentje:
légyszives válaszoljatok a kérdésre, ne pedig ítélkezzetek :)
2013. dec. 7. 02:14
10/10 Költőnő? válasza:
jó. Te milyen típus vagy, ő milyen.
mit szoktatok szabad időtökben csinálni
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!