Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam helyre azt h könnyen adtam magam?
Mond meg neki, hogy neked bejön, nyilvánvalóan azért jöttetek össze, de ha tényleg ennyire gyerekes akkor talán jobb is így.
23f
Menj oda hozzá és bzd fejbe annyival hogy: "Azért mert tetszettél te hülye! Most ha már nagyon akarsz futhatsz, meg kepeszthetsz, mert ezt a sértést nem nyelem le."
Lehetőleg a béna haverjai előtt csináld hogy teljesebb legyen a hatás. Azzal hagyd ott és vissza se nézz. Ha nagyon küzdelemre vágyik megkaphatja.
Annyira utálom az ilyent. Mintha mi lányok érzéketlen jégpaloták lennénk aki soha, semmilyen körülmények között nem érdeklődhet valaki iránt és akiknek a csók (vagy akár a szex) egy kín, szóval úgy kell kierőszakolni valami furfanggal vagy ostrommal. Mert egy lány máshogy nem lenne együtt a világért sem egy fiúval.
Szerintem egyébként ez csak duma. Rád unt vagy talált valaki mást és csak le akar koptatni.
Ebben az esetben hagyd a fenébe és még a környékét is kerüld el. Ha meg visszajön kapja csak meg a jégcsapot. Szóba se állj vele ill ha mégis legyél kifejezetten tapló. Ha ettől boldog a szentem :D
Ja és még véletlenül se fogadd vissza, vagy mutass felé bármi érzelmet! Minimum 6 évig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!