Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elengedjem" 2,5 hétre? 26/N
A párom (39) imád motorozni. Amikor csak teheti megy motorozni. Nekem ezzel semmi bajom alapvetően én is szeretek, megbízom benne. Nyáron viszont több hétre el szoktak menni (egy 13-15 fős csoport + a barátnők/feleségek, már akinek megy) másik országba is, meg itthon is érintenek több várost. Ezt viszont én nem szeretem. Szerintem ez az a tipikus kan buli. Megszállnak egy helyen, hajnalig kajálnak, isznak, "buli van". Aztán kijózanodnak (mindig betartják, hogy tényleg teljesen józanok legyenek, nem mernek kockáztatni), és mennek tovább. Nem érzem magamat jól ezeken a helyeken. Viszont legutóbb amikor így elment nélkülem, furcsa volt, mert féltékeny lettem. Alapvetően jó a kapcsolatunk, de azért mégis csak ott van bennem, hogy barátokkal van, iszik, tudja, hogy én nem láthatom meg, stb. Menni nincsen kedvem. Szerintetek mint eddig hagyjam, hogy menjen?
(Nyilván nem kér engedélyt, a kérdés az, hogy menjek-e)
Ha rosszabb 2.5 hétig otthon egyedül, mint motorozni velük, akkor szerintem tarts velük.
30/f
Ha meg akar csalni ahhoz nem kell 2,5 hét külön te ostoba. Elég egy óra egy ribinél és kész.
Inkább engedd el végleg. Hadd találjon egy értelmes nőt maga melllé
De miért vagy féltékeny? Ez egy összeszokott baráti társaság, ahol mindenkinek megvan a maga párja.
Nem értem az okot, mire fel vagy féltékeny!
Ha párom ragaszkodna hozzá, persze, hogy mennék, mert ez nagyszerű élmény mindkettőnknek. Kicsit kiszakadni a mindennapokból és lazulni.
Ha inkább csak pasik mennek, akkor biztos, hogy elengedném. Én maximálisan megbízom a páromban. Mondjuk ő lenne az, aki nem lenne távol ennyit "buliból".
Minnél szorosabban tartod a párod annál inkább vágyni fog menni egyre messzebb.
De ha érzi, hogy megbízol benne teljesen, akkor lesz olyan, hogy ő nem fog szívesen otthonhagyni vagy menni.
35N
Nem vagyok az anyja, hogy elengedjem :) Mindenesetre alapból semmi bajom nem lenne azzal, hogy elmegy. A férjem is motorozik, évente pár napra el szokott menni pár haverjával ill. olyan is előfordul legalább egyszer egy évben, hogy elmegy egy olyan fesztiválra külföldre (7-8 napra minimum), ahová nekem nincs kedvem menni. Fordítva is így működik, el szoktam néha utazni pár napra régi barátokat látogatni (mind más országban élnek) vagy olyan fesztiválra pár napra, ami őt nem érdekli.
szvsz az minden, csak nem bizalom, ami csak addig tart, amíg ott vagyunk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!