Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan élitek meg, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek meg, ha a párotok alacsonyabb értelmi, szellemi szinten van, mint ti?

Figyelt kérdés

Csúnyábban mondhatnám azt, hogy butább. De kevésbé művelt, jártas témákban, nincs annyira rálátása dolgokra, beszűkültebb gondolkodású, nehezebben fog fel dolgokat, földhözragadtabb, meg ilyesmik, és ez kontrasztban áll veletek.

Nem akarom, hogy az jöjjön ki, hogy magamat most kitudja, hova pozicionálom, csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen különbség, mint potenciális probléma másoknál hogyan jelenik meg, és mit kezd vele.

2017. jún. 7. 09:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hoppá, hoppá, érdekes (és ide nem illő témákra eveztünk). Mit tudsz te, kedves utóbbi válaszoló az ezotéria témaköréről? Amit a tévéből megismertél? Szerintem a véleményed alapján vajmi keveset tudsz róla, és az alacsony intelligencia egyik tipikus jele, hogy olyasmit nézel le, vagy becsülsz alá, amiről fogalmad sincs.
2017. jún. 9. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:
44%
Éppen, hogy az ezotériába vetetett hit a tájékozatlanság jele. A valóban intelligens ember valódi tudományok és ismeretek területén tájékozott.
2017. jún. 9. 08:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Az érdeklődés mióta egyenlő azzal, hogy hiszel benne?

Érdekelnek a vallások (kb mind), szeretek olvasni róluk, mégis ateistának tartom magam. (Esetleg még deistának talán, de ez a max)

Apám érdeklődik a II. világháború Németországa iránt, aztán mégse náci.

Stb. Tájékozottnak lenni szerintem pont az, hogy olyan dolgokról is tudsz, amik nem közvetlenül hasznosak, nem feltétlenül kellenek az életedhez.

2017. jún. 9. 10:28
 24/24 A kérdező kommentje:
#22 Ebbe nem mennék bele, de tájékozott ember nem mond ilyent az ezotériáról, mint témáról, ebből pont az derül ki, hogy nem igazán tud semmit róla, még bár téma szinten sem. Szerintem valószínű, hogy te mást is értesz már maga a fogalom alatt is. Mert akkor látnád, hogy nem mindegy, hogy valami "tudomány előtti", vagy "tudomány utáni". Az értelem fokmérője az, hogy hogyan viszonyulsz az olyasmikhez, amikről kevés az ismereted, szóval... Talán majd egy másik kérdés keretén belül beszélhetnénk erről bővebben, de nem szeretném, hogy ebbe az irányba offoljuk el itt a témát.
2017. jún. 12. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!