Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a szituációval?
Szerintem beszélj a sráccal, hogy szépen vonuljon vissza, mert nem tetszik a képe. DE anélkül semmiképpen ne beszélj vele, hogy a barátnőddel nem beszélted ezt meg.
Szóval először beszélj a barátnőddel, hogy szeretnél Te beszélni a sráccal. És a legközelebbi kávézás, mozizás bármire ne a barátnőd menjen, hanem Te :D ÉS BUMM üsd ki! Mármint. Úgy értem beszélj vele, hogy hagyja abba, mert nem tetszik neked. Nem tom... Lehet rossz tanács. majd még kiderül mit írnak a többiek .
Hát de már írta, hogy a csaj képtelen rá. Akkor ki cselekedne, ha nem a kérdező?
A másik lehetőség, hogy vár éééééééééééééééés
1. Megcsalják őt.
2. Nem lesz semmi, marad így és belebolondul az idegességtől --> kérdező szakít
3. Csaj szakít.
4. Kérdező szakít.
5. Megbeszéli a barátnőjével, aztán a pasassal, hogy húzzon a vérbe. Talán nem szakítás a vége. Ha mégis, akkor is ugyanaz a következménye, mint a többi "megoldásnak" .
Most akkor mit tehet még? Tudom, szakíthat. De ez talán úgy is összejön, ha beszél a bnőjével és a pasassal. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!