Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kezdjek ezzel a szituációv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a szituációval? L20

Figyelt kérdés

Volt egy kolis buli 2 hete ahol nagyon összevesztem a párommal és ő emiatt hamar haza is ment

Én is nagyon ideges voltam és haragudtam rá, emiatt sokat ittam és volt ott egy fiú akinek láthatóan nagyon tetszettem és ismerkedni kezdtünk

Picit bunkó volt de épp csak annyira hogy felkeltse az érdeklődésemet de mellette nagyon kedves is volt szóval látszott hogy nem gondolja komolyan és csak viccből voltak ezek a kisebb "beszólások"...szóval ismerkedtünk és mivel az este folyamán elég sokat ittunk, táncoltunk és csókolóztunk is majd együtt aludtunk el a koliszobámban.

Nem feküdtünk le de csak azért mert mikor mentünk fel a szobámba rákérdezett, én pedig elmondtam hogy van barátom és ő ezt tiszteletben akarta tartani.

Mindketten részegek voltunk de ő benne volt annyi hogy azt mondja, inkább aludjam ki magam és adjak magamnak egy kis időt átgondolni a kapcsolatomat és majd utána meglátjuk, hogy lesz-e folytatása a dolgoknak.

Azóta már szakítottam a barátommal és megtaláltam facebookon a fiút is de nem tudom, hogy tényleg felvegyem-e vele a kapcsolatot.

Tényleg nagyon rendesnek tűnt és ő is érdeklődött irántam, de nem tudom nem-e korai még elkezdeni egy új kapcsolatot...

2016. dec. 18. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Dehogyneeeem. Nagyon is tudod. Vedd fel szépen.

Hajráá! :))

2016. dec. 18. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

"mivel az este folyamán elég sokat ittunk, táncoltunk és csókolóztunk is majd együtt aludtunk el a koliszobámban."

"én pedig elmondtam hogy van barátom és ő ezt tiszteletben akarta tartani."

hmmm.... Kicsit későn mondtad el neki, nem? Ha van esze, nem kezd veled.

2016. dec. 18. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Majd ő is ezt csinálja veled egy következő buliban. És semmilyen alapod nem lesz megsértődni miatta :)
2016. dec. 18. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Miert van az ilyen kérdéseknek egyből 3 olyan komment is, h megérdemli a lany, ha megcsalja a köv partnere ( ez a fiu, akiről irt).

Elozmenyt nem tudunk, h pl a párjával min vesztek ossze, stb, vagy alapból milyen volt a kapcsolat.

Es miert van az, ha ezt a kérdést egy ffi irta volna ki, h a barátnőjét csalta igy meg, akkor is a no lett volna a hibás, mert biztos azert ment felre a hapsi, mert a no olyan volt, megérdemelte...?

Kérdező, sztem hagyd a srácot, nem gondolom, h annyira komolyan gondolna az egészet. Kezdj egy tiszta lapot vki mással.

2016. dec. 18. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot.Viszont lehet ő is részeg volt és nem akar igazából tőled semmit.

De azt mindenképp jól tetted,hogy szakítottál a barátoddal.Ezek után kárt lett volna együtt maradni

2016. dec. 18. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Vedd fel vele a kapcsolatot, persze. De szerintem mindenképp kezdjetek "tiszta lappal", egy részeg buli után azért ne ott kezdjétek, ahol abbahagytátok. Találkozzatok józanul, ismerkedjetek meg rendesen, aztán kiderül, hogy érdeklitek-e egymást.
2016. dec. 20. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Talán kellene egy kis idő, hogy feldolgozd a szakítást. Már ha valóban szerelmes voltál az előzőbe. Aztán persze miért ne.

Ha nem dolgozod fel az előzőt, kiegyensúlyozatlanul mész a következőbe, és így nagy eséllyel "cseberből vederbe" kapcsolat lesz.

2016. dec. 20. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Komoly egy kapcsolat lehetett,hogy még aznap éjjel egy idegen pasi aludt az ágyadba. Aki csak azért nem húzott meg,mert neki volt gerince. Képzeld el fordítva, még az is gáz lenne,te meg nő vagy.szerinted a srácnak nem esik le milyen vagy? Biztos bízni fog benned.
2016. dec. 22. 01:36
 9/10 anonim ***** válasza:

A sok hülyével ne törődj, írj valamit neki.

És van olyan, hogy életre szóló kapcsolat komolytalanul kezdődik.

2017. febr. 10. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Saját tapasztalatot mondok. Férjes asszonyként megkörnyékezett egy srác, engedtem neki, és bele is szerettem. A Férjem elvált tőlem, és boldogan futottam a szeretőmhöz. Az viszont elküldött azzal az indokkal, hogy jó házasság, és Férj mellől el lehetett csábítani akkor Ő mire számítson. Szex az oké, de kapcsolatot semmi esetre, mert , mert nem. Nem írom le a válaszát, mert megalázó volt, és valahol igaz is. Szerintem keress más pasit.
2017. febr. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!