Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit korábban többször is láttam előadásokon(egyetem), de nem ismertem, még csak köszönés szintjén se, viszont nagyon tetszett. Csodálkoztam, hogy szinte mindig egyedül ült, miközben az évfolyam 95%-a férfi. Pár nappal ezelőtt viszont kissé megismertem és nagyon szimpatikus volt minden megnyilvánulása. Azóta csak az jár a fejemben, hogy mit kellene tegyek azért, hogy bármi is legyen közöttünk. Életem során ilyet még nem éreztem. Minden percet elvesztettnek érzek, egyszerűen nem tudok kb semmire se figyelni. Nem tudom, hogy van-e barátja, de úgy gyanítom, hogy nincs. Azon is csodálkoztam, hogy Facebook-on még 100 ismerőse sincs, valószínűleg letörölhette azokat akik nem közeli ismerősei, amely szintén egy szimpatikus cselekedet a szememben, mert arra enged következtetni, hogy nem a neten éli az életét. Nem tudom mit és hogyan lépjek. Ismerjem-e meg jobban először élőben vagy esetleg facebook-on írjak rá. Esetleg már most próbáljam meg elhívni valahová. Annyi hozzá tartozik, hogy 1 évvel idősebb nálam. A lányoknál ez lehet kizáró ok? Legyetek szívesek segítsetek, hálás lennék érte.
2017. márc. 3. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát figyelj már ez is jó jel, hogy beszéltetek

szerinted mit gondol rólad?

24F

2017. márc. 3. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok egyaltalan,nálam legalábbis.Ha úgy láttad ő is szívesen beszélgetett veled es jol érezte magát a társaságodban,akkor hívd el vhova.Ez a.legrovidebb módja..
2017. márc. 3. 10:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Így egyből lehetséges volna?
2017. márc. 3. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne viccelj,miért ne lehetne.Ha úgy láttad szimpi vagy neki Tr is es szívesen vett h beszelgetsz vele...Persze dumalhatsz vele még egyszer-ketszer.De ha nem kérdezed meg csak vágyakozol utána akkor Sosem derül ki lehetne e valami.Szóval bátorság.
2017. márc. 3. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele.Csak nebogy félreértsd,nem azt mondom h most azonnal le kell támadni .Hanem beszélgess vele,Menj oda magadtól,kozeledj féle,aztán Úgyis meglátod hogy reagál.Utána meg elhívod kajálni,vagy akar hova amiről ugy láttad beszélgetés alatt h szeret csinalni, valamit együtt.
2017. márc. 3. 17:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem. Jöv héten ahol csak lehet mellé ülök le majd. :D

Facebook-on ne is keressem a következő találkozóig? Esetleg utána?

2017. márc. 3. 18:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocs a sok hülye kérdésért, de nem szeretném elszúrni.
2017. márc. 3. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztem azért ne ennyire tapadósan, ezt próbáltam leírni.Egyszerre csak az egyiket, még a végén megijed.Előszőr csak beszélgetsz, odaülsz mellé, ahogy írtad, már ha nem zavarja.Aztán ha már úgy érzed jobb a viszonyotok akkor Fbn.Jó lenne azért ha még Fb előtt észrevennéd, hogy ő is keresi a társaságod.
2017. márc. 3. 19:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem. Néhány nap múlva egyébként születésnapja is lesz. Gondolom nem kellene addig nagyon zavarni. Erről mi a véleményed?
2017. márc. 4. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem.Hogy érted hogy addig nem kéne zavarni?
2017. márc. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!